Έκανε τατουάζ στα χείλη της και πρήστηκαν σαν μπαλόνια – «Μοιάζω με τέρας, ο σύζυγός μου με αποφεύγει»

Μια νεαρή γυναίκα κατέγραψε σε βίντεο την θεραπεία ομορφιάς της, με το αποτέλεσμα να είναι καταστροφικό, γιατί χτύπησε τατουάζ στα χείλη της και πρήστηκαν σαν μπαλόνια, με την ίδια να χαρακτηρίζει «τέρας» τον εαυτό της.

Η Whitney Leavitt ήθελε να κάνει ένα κόκκινο τατουάζ στα χείλη της για να φαίνονται πιο έντονα και να μην αναγκάζεται να βάζει κραγιόν σε καθημερινή βάση. Όμως, μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας τριπλασιάστηκαν σε μέγεθος και έγιναν σαν μπαλόνια, αναφέρει η The Sun.

«Μοιάζω με τέρας, δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια έδειξε την αντίδραση του συζύγου της.

@whitneyleavitt

I CANNNNTTTT HAHAHAHHAHA

♬ original sound – Whitney Leavitt

Στο βίντεο διακρίνεται ο άντρας να γελάει και να τονίζει ότι δεν πρόκειται να την φιλήσει, ενώ ανέφερε περιπαικτικά «πρόσεχε, γιατί μπορεί να πεθάνεις».

«Ο σύζυγός μου με αποφεύγει», είπε στη συνέχεια η Whitney Leavitt και πρόσθεσε ότι «ελπίζω να έχουν ξεφουσκώσει σε ένα μήνα από τώρα».

Μέχρι στιγμής το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 7 εκατομμύρια προβολές και αρκετοί χρήστες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσουν τη συγκεκριμένη θεραπεία ομορφιάς, ενώ τόνισαν ότι οι συγκεκριμένες πρακτικές χρειάζονται προσοχή για τυχόν αλλεργίες ή ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

@whitneyleavitt

It’s giving Jeff Fungus from Monsters Inc. hahahahahahha

♬ original sound – Whitney Leavitt

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙtattooθεραπειες ομορφιαςχειλη

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: