Εγκρίθηκαν 477 προσλήψεις στο δημόσιο

Πρόκειται για 40 δικηγόρους, 60 τελωνειακούς, 202 εργαζόμενους στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και στα νομικά πρόσωπα αυτού και 175 εργαζόμενους στην ΕΥΔΑΠ

Στην έγκριση των διαδικασιών πρόσληψης 40 δικηγόρων, 60 τελωνειακών, 202 εργαζομένων στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και στα νομικά πρόσωπα αυτού και 175 εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ, προχώρησε το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης  Χριστόφορου Βερναρδάκη και του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, εγκρίνεται η κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 40 θέσεων Δικηγόρων και Νομικών Συμβούλων με  σχέση έμμισθης εντολής σε ΟΤΑ α’ και β΄βαθμού και σε Νομικά  Πρόσωπα αυτών.

Παράλληλα, εγκρίνεται η κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης 60 μόνιμων υπαλλήλων του κλάδου ΠΕ Τελωνειακών, επιλαχόντων της Προκήρυξης 2Κ/2014 του ΑΣΕΠ στο υπουργείο Οικονομικών.

Στο υπουργείο  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και στα Νομικά Πρόσωπα αυτού, ξεκινούν οι διαδικασίες για την πλήρωση 56 θέσεων μονίμου προσωπικού και 146 θέσεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Με άλλη απόφαση τέλος, εγκρίνεται η κίνηση διαδικασιών πρόσληψης 175 εργαζομένων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (οκτώ μηνών)  στην ΕΥΔΑΠ.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: