Εγνατία Οδός: Για 110 χλμ βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα το αυτοκίνητο που προκάλεσε την καταδίωξη

Φορτωμένο με 63 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 67 κιλών ήταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που προκάλεσε την κινηματογραφική καταδίωξη από την Ηγουμενίτσα έως το Μέτσοβο, διανύοντας περίπου 110 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού και σπάζοντας τις μπάρες των διοδίων σε δυο σημεία!

Ο «ραλίστας» που από τύχη δεν προκάλεσε κάποιο σοβαρό ατύχημα, είναι ένας 20χρονος Αλβανός και συνεπιβάτης του ένας ανήλικος Έλληνας, μόλις 16 χρόνων. Και οι δυο συνελήφθησαν μετά την τεράστια κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων και κρατούνται στην Διεύθυνση Αστυνομίας, όπου σχηματίζεται σε βάρος τους δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, κατά περίπτωση.

Οι ριψοκίνδυνοι μεταφορείς του φορτίου εντοπίστηκαν λίγο πριν από τις 7 το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή της Νέας Σελεύκειας στην Θεσπρωτία, όπου είχαν στήσει μπλόκο αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας. Όμως, ο οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα για έλεγχο και μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας.

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη, ενώ το αυτοκίνητο έσπασε τις μπάρες στα διόδια Τύριας και Δροσοχωρίου και κατευθύνθηκε προς το Μέτσοβο. Όμως, έσκασαν τα λάστιχα και ακινητοποιήθηκε με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δυο νεαροί, οι οποίοι ανακρίνονται για να αποκαλύψουν σε ποιους θα παρέδιδαν το φορτίο.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: