Έγκλημα στον Μυλοπόταμο: Πυρπόλησαν το σπίτι του δολοφόνου του 22χρονου

«Ίχνη» βεντέτας βλέπουν οι αστυνομικοί πίσω από την πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή στο σπίτι του 44χρονου που έχει προφυλακιστεί για την δολοφονία του 22χρονου συγχωριανού του Κωνσταντίνου Χαριτάκη, πατέρα ενός νεογέννητου παιδιού, στις 12 Ιουνίου στο χωριό Αργουλιό του Μυλοποτάμου.

Το σπίτι δεν κατοικείται, καθώς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του καθ’ ομολογίαν δράστη έχουν εγκαταλείψει τον οικισμό μετά το έγκλημα, υπό τον φόβο αντεκδίκησης. Οι δράστες φαίνεται ότι περιέλουσαν με μεγάλη ποσότητα βενζίνης το σπίτι από την εξωτερική πλευρά, ωστόσο η πυρκαγιά περιορίστηκε σε ένα δωμάτιο κι έτσι δεν έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πέντε άνδρες της Πυροσβεστικής με δυο οχήματα και έσβησαν τις φλόγες. Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η εμπρηστική επίθεση εκδηλώθηκε λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση των δυνάμεων της Αστυνομίας, που επιτηρούσαν την περιοχή για να μην ξεσπάσει βεντέτα!

Ο 44χρονος, ο οποίος εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Κωνσταντίνο Χαριτάκη έξω από το σπίτι της αδελφής του που γιόρταζε και μπροστά σε μέλη της οικογένειάς του, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Comments

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: