Έγινε δισεκατομμυριούχος σε μια στιγμή από λάθος τράπεζας – «Δεν έχω δει ξανά τόσα μηδενικά στο λογαριασμό»

Ένας άνδρας έμεινε άναυδος όταν ανακάλυψε ότι έγινε δισεκατομμυριούχος σε μια στιγμή, εξαιτίας ενός λάθους της τράπεζας, η οποία πίστωσε 50 δισεκατομμύρια δολάρια στον λογαριασμό του.

Ο 47χρονος Darren James που εργάζεται στην αστυνομία της Λουιζιάνα, μια μέρα δέχτηκε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τη σύζυγό του και εκστασιασμένη ζητούσε να ελέγξει τον λογαριασμό τους. «Δεν έχω δει ξανά τόσα μηδενικά», είπε και ξεκίνησε να ψάχνει από μακρινούς συγγενείς, μέχρι ένα παλιό δελτίο από τυχερό παιχνίδι, ώστε να εντοπίσει την πηγή των εσόδων.

Μάλιστα, σύμφωνα με την The Sun, ο 47χρονος βρέθηκε για λίγο στη λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο και συγκεκριμένα 26ος με βάση τη σχετική λίστα του Forbes.

«Ήταν τρελό να βλέπω πώς μοιάζει να είσαι πλούσιος, γιατί δεν έχω ξαναδεί τόσα πολλά χρήματα στη ζωή μου. Αναρωτιόμουν από πού προέκυψαν και το μόνο που σκεφτόμουν είναι πως κάποιος θα χτυπήσει την πόρτα και θα τα πάρει πίσω», είπε ο Darren James.

Έτσι, δεν άγγιξε καθόλου τα χρήματα και τελικά μετά από 72 ώρες η τράπεζα πήρε πίσω το ποσό, ενώ τον ενημέρωσε ότι μπήκαν από ηλεκτρικό λάθος στην εφαρμογή της.

«Δεν μετανιώνω που δεν ξόδεψα κάτι. Ήξερα πως δεν ήταν δικά μου. Δεν τα κέρδισα, άρα δεν μπορούσα να τα πειράξω», δήλωσε για το γεγονός ότι άφησε 50 δισεκατομμύρια στο λογαριασμό του, χωρίς να πάρει κανένα δολάριο.

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙδισεκατομμυριουχοςτραπεζα

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: