Ευχαριστήριο της Ομάδας ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

Ευχαριστήριο της Ομάδας ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

Οι άνθρωποι που απαρτίζουν τον ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ, παίκτες – προπονητές – Διοίκηση, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουνε…
θερμά όλους τους φίλους της ομάδος μας για τη συνεχή και θερμή υποστήριξη της δύσκολης προσπάθειάς μας, μιας προσπάθειας που συνοδεύτηκε από αξιόλογα αποτελέσματα μιας κι ο σύλλογός μας θα αγωνίζεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο για δεύτερη συνεχή χρονιά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ κόντρα σε ομάδες με τεράστια ιστορία στον χώρο του Ελληνικού Αθλητισμού.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επαγγελματίες του Αιγινίου καθώς και όλους τους χορηγούς μας για την οικονομική τους στήριξη, ιδιαίτερα τις εταιρείες: «TOP GAS A.E.», « market», «Olympia-electronics», «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ι. και Δ.», «Ginox», «ΕΥΘΥΜΙΟΣ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ Ο.Ε.», «Κεσκινίδου Γ. Μαρία», «Samaras Sport», «Βουλκίδου Ελένη», «Κουρέας Αντώνιος», «Επιμελητήριο Πιερίας», «Μηντσίδης Νικόλαος», «Σιμόπουλος Κωνσταντίνος», «Τοπτσής Βασίλειος», «Σταυρούδης Γεώργιος», «Μούμος Νικόλαος», «Γυμναστήριο Α.Σ. ΑΘΛΗΣΗ».

Σας ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίζετε να στηρίζετε τους αθλητικούς φορείς που στόχος τους είναι η του αθλήματος, η ευγενής άμιλλα και η αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού της περιοχής μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε Καλή , καλό Πάσχα.

Ευχαριστήριο της Ομάδας ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ Ευχαριστήριο της Ομάδας ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

Ευχαριστήριο της Ομάδας ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: