![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiqE53SLOC-RDopxyO5HAJxfF06sGXp4iulMnNBhcS7I2WLR8GthrS22vmrwzAk3dGx-YgnYCMpdIqZ2l-PbQukCvuw-JhZ02-ZEHIRmHcQzNwQuPMaRgUX0ST6X0XX1NsWbPpLXM9KJOOyOsQ8n97WTtCorzYbdc58bM-ZI4UG-RXPfUABS0MI76CK_UN9/w640-h360/405336090_1809550596232241_895603353313666290_n.jpg)
Εύκολο & πεντανόστιμο Τιραμισού σε 10′ (Χωρίς Αυγά)!!!
Υλικά:
-500 ml κρέμα γάλακτος
-2 βανιλίνες
-80 γρ. ζάχαρη
-500 γρ. μασκαρπόνε
-350 ml καυτό γάλα
-2 κ.σ. καφές φίλτρου
-2 πακέτα σαβαγιάρ
Εκτέλεση:
-Σε ένα μπολ βάζουμε την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να γίνει σαν γιαούρτι.
-Προσθέτουμε τις βανιλίνες, το τυρί μασκαρπόνε και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
-Σε άλλο μπολ ρίχνουμε το καυτό γάλα, τον καφέ, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει τελείως.
-Βουτάμε στο μείγμα του καφέ τα σαβαγιάρ και τα στρώνουμε σε ένα ταψί 20×30 εκ. .
-Με μια σπάτουλα απλώνουμε μια στρώση κρέμα μασκαρπόνε, βουτάμε στο μείγμα του καφέ τα υπόλοιπα σαβαγιάρ και απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα.
-Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες (ιδανικά ένα βράδυ) και στη συνέχεια πασπαλίζουμε με κακάο.
Δείτε την εκτέλεση εδω — https://youtu.be/O2BXg3_RGHY?si=6fG2Cc2BxiNvCbCJ
(?)
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com