«Έδιωχναν» κόσμο προχθές στο Μπουρμπούλι της Πάτρας

«Έδιωχναν» κόσμο προχθές στο Μπουρμπούλι της Πάτρας

Κατάμεστη από κόσμο ήταν όπως μάθαμε την προχθεσινή Τετάρτη 13/3 η Σεμέλη στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου στην όπου διεξαγόταν το προτελευταίο Μπουρμπούλι για φέτος.

Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν τέτοια η προσέλευση που ο χώρος της Σεμέλης είχε γεμίσει, με αποτέλεσμα να μείνουν απέξω και να μην επιτραπεί η είσοδος από τους υπεύθυνους σε τουλάχιστον 60 άτομα.

Πρέπει να τονιστεί ότι η Σεμέλη έχει χωρητικότητα γύρω στα 200-250 άτομα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δεχτεί περισσότερους καρναβαλιστές για λόγους ασφαλείας, στατικότητας και αντοχής του κτιρίου.

Απόψε Παρασκευή 15/3, να θυμίσουμε ότι στις 21.00 θα γίνει το τελευταίο Μπουρμπούλι για φέτος όπου προβλέπεται να επικρατήσει συνωστισμός δεδομένου ότι στην πόλη της Πάτρας ήδη έχουν αρχίσει να καταφθάνουν και πολλοί επισκέπτες για τις εκδηλώσεις και παρελάσεις του τελευταίου σαββατοκύριακου της Αποκριάς.

Το μουσικό καλλιτεχνικό κομμάτι στα φετινά Μπουρμπούλια ανέλαβε η Ορχήστρα του Κώστα Θεοδώρου με ένα πλούσιο πρόγραμμα αποκριάτικων, ελληνικών και ξένων αλλά και ρετρό τραγουδιών.

Η είσοδος για τους άνδρες είναι 8 με ποτό ενώ για τις γυναίκες που πρέπει να φοράνε μαύρο ντόμινο και μάσκα, η είσοδος ως γνωστό είναι δωρεάν!

Πηγή: thebest

«Έδιωχναν» κόσμο προχθές στο Μπουρμπούλι της Πάτρας

xespao

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: