“Easter Eggs” ονομάζονται οι μικρές σχεδιαστικές «εκπλήξεις» στα μοντέλα της Jeep   

Οι σχεδιαστές της Jeep  έχουν δημιουργήσει μια ξεχωριστή παράδοση στο χώρο του αυτοκινήτου, κρύβοντας στα αυτοκίνητα που δημιουργούν “Easter Eggs” (Πασχαλινά Αυγά), τα οποία είναι μικρές σχεδιαστικές εκπλήξεις και διακοσμητικά μοτίβα τοποθετημένα στα πιο απίθανα σημεία των αυτοκινήτων. Αυτές οι μικρές εκπλήξεις θέλουν ιδιαίτερη προσοχή για να τις εντοπίσει κανείς, αλλά αποτελούν πραγματικά διαμάντια πρωτοτυπίας, δημιουργικότητας και χιούμορ. Παράλληλα αποτελούν και την καλύτερη απόδειξη του πάθους κατά τη διάρκεια σχεδίασης ενός αυθεντικού Jeep.

Τα «Πασχαλινά Αυγά» διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο ή ακόμα και την έκδοση ενός Jeep και τα βρίσκει κανείς τόσο στο αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Αρχικά αποτελούσαν μια σχεδιαστική πινελιά σε κάποιο συνηθισμένο στοιχείο του οχήματος, αλλά πλέον εξελίχθηκαν σε ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά ενός Jeep. Συχνά η έμπνευση προέρχεται από την πλούσια ιστορία της μάρκας, όπως για παράδειγμα το θρυλικό σχήμα της γρίλιας με τις επτά κάθετες γραμμές στην επένδυση της πόρτας του χώρου αποσκευών, ή το σχέδιο ενός Willys MB που βρίσκεται στο τροχό του Wrangler. Άλλες φορές πηγή έμπνευσης αποτελεί η φύση, ή ακόμα και οι μύθοι, όπως για παράδειγμα το σχέδιο του τέρας του Λοχ Νες που κανείς μπορεί να παρατηρήσει στο πίσω παρμπρίζ, ενός εκ των πλέων δημοφιλών μοντέλων της μάρκας. Σε κάθε περίπτωση, η μάρκα επίσημα δεν αποκαλύπτει τα Easter Eggs, αφήνοντας στους ιδιοκτήτες αυτή την ξεχωριστή αναζήτηση.

Οι σχεδιαστές της Jeep είναι εξαιρετικά χαρούμενοι που συνεχίζουν αυτή τη μοναδική παράδοση και υπόσχονται νέες εκπλήξεις, με τα νέα Plug-in Hybrid, Jeep Renegade 4xe και Jeep Compass 4xe που σύντομα θα είναι διαθέσιμα στην αγορά να είναι γεμάτα από τα ξεχωριστά «Πασχαλινά Αυγά» της μάρκας.

 

“Easter Eggs” ονομάζονται οι μικρές σχεδιαστικές «εκπλήξεις» στα μοντέλα της Jeep    gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: