Ντροπιαστικές στιγμές για άντρα που κόλλησε μέσα σε ένα γιγαντιαίο διακοσμητικό βάζο σε πάρτι την Πρωτοχρονιά

Ο Connor Padgett από την Αλαμπάμα έγινε ρεζίλι στο διαδίκτυο, όταν αποφάσισε να κάνει μια τρέλα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Ο άνδρας φαίνεται στο βίντεο να έχει κολλήσει σε διακοσμητικό βάζο.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε στο Χ και έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές. Σύμφωνα με τον λογαριασμό «Casual Thursday» που δημοσίευσε πρώτος το βίντεο, ο άνδρας κόλλησε στο διακοσμητικό, όταν προσπάθησε να κάνει ένα αποτυχημένο – τελικά – ακροβατικό.

Τα πλάνα δείχνουν τον Padgett να έχει κολλήσει στο βάζο μέχρι το στήθος, ενώ φαίνονται μόνο το κεφάλι και τα χέρια του. «Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να βγεις», λέει ένας θεατής, με τον οποίο συμφωνεί ο άνδρας, λέγοντας: «Δεν θα μπορέσω».

«Στην αρχή γελούσε, αλλά μετά αγχώθηκε», έγραψε ο λογαριασμός που ανέβασε το βίντεο, σύμφωνα με τοπ ny.com. «Οι γυναίκες προσπαθούσαν να τον παρηγορήσουν. Υπήρχε μια συζήτηση να σπάσουν το βάζο».

Ο οικοδεσπότης του πάρτι στη συνέχεια «έστειλε έναν φίλο του να φέρει τη βαριοπούλα του». Ο Padgett τελικά απεγκλωβίστηκε από το βάζο του, όταν οι παρευρισκόμενοι το έσπασαν με ένα σφυρί και ένα κατσαβίδι, σύμφωνα με το μέσο. «Ακούγεται ένας θόρυβος και στη συνέχεια το πλήθος ζητωκραυγάζει», έγραψαν. «Είναι ελεύθερος! Το βάζο έσπασε και ο ήρωάς μας βγήκε αλώβητος».

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙΑλαμπαμαβαζο

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: