Διχάζει η πίτσα των 2.000 δολαρίων για διάσημο πελάτη – «Εκτός πραγματικότητας»

Μια ιδιωτική σεφ διασημοτήτων μοιράστηκε την πίτσα που έφτιαξε για το διάσημο αφεντικό της, η αξία της οποίας ξεπέρασε τα 2.000 δολάρια. Η τιμή της πίτσας οδήγησε πολλούς να καυτηριάσουν τον γελοίο τρόπο ζωής του ατόμου που τη ζήτησε.

Η σεφ Brooke Baevsky μοιράστηκε το ταξίδι της αγοράς, του μαγειρέματος και του σερβιρίσματος της πίτσας με χρυσάφι, σε ένα βίντεο στο TikTok την περασμένη εβδομάδα, το οποίο πρόλαβε να γίνει και viral, αλλά και να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

«Ο διάσημος πελάτης μου θέλει μια πίτσα αξίας 2.000 δολαρίων για το αποψινό δείπνο», λέει η Baevsky καθώς πηγαίνει σε μια πολυτελή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, που βρίσκεται μόνο στην κομητεία του Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια. Ο λογαριασμός των υλικών για την πίτσα κοστίζει στην ιδιωτική σεφ 944 δολάρια.

Η βόλτα για ψώνια περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, βιολογικά σύκα, σκόνες μανιταριών, βιολογικά αμύγδαλα, μίγματα αλεύρων χωρίς γλουτένη, μερικά μαγειρικά έλαια και δύο μπουκάλια νερού Erewhon αξίας 30 δολαρίων. Ολοκλήρωσε την παραγγελία της με βιολογικό μέλι manuka από τη Νέα Ζηλανδία αξίας 250 δολαρίων και ένα βαζάκι χαβιάρι αξίας 200 δολαρίων.

@chefbae

Let’s make a $2k pizza for a celeb client #chefbae

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr