Δικηγόρος μητέρας «παλαιοχριστιανών»: «Προφανώς και βρίσκονται όλοι μαζί σε ένα ασφαλές σημείο»

Για την υπόθεση του αυτοαποκαλούμενου «παλαιοχριστιανού» μίλησε σήμερα ο δικηγόρος της συζύγου του 46χρονου Μανώλη Καλαϊτζαδάκη, η οποία αγνοείται μαζί με τα ανήλικα παιδιά της εδώ και αρκετές μέρες.

Η μητέρα της παλαιοχριστιανικής οικογένειας πρόκειται να εμφανιστεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή με το δικηγόρο της Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη να τονίζει ότι «Προφανώς και βρίσκονται όλοι μαζί σε ένα ασφαλές σημείο και με κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης», είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σε ερώτηση για το αν θα αλλάξουν τρόπο ζωής ο δικηγόρος απάντησε πως «είναι δεδομένο πως θα αλλάξουν τρόπο ζωής», ενώ για το αν η μητέρα είναι θετική να υποβληθεί σε test DNA για την πατρότητα του παιδιού ο δικηγόρος τόνισε ότι δεν έχει γίνει συζήτηση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Ήταν δική τους επιλογή ο τρόπος ζωής τους, όμως πρέπει να προσαρμοστούν και νομίζω πως ωρίμασαν οι συνθήκες», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας, οι συντελεστές της εκπομπής ρώτησαν τον Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη αν μαζί με τη μητέρα βρίσκεται και η 22χρονη εγκυμονούσα κόρη της, εκτίμησε ότι είναι μαζί.

ΕΛΛΑΔΑΚορινθοςοικογενειαΠαλαιοχριστιανοι
Μοιράσου το άρθρο
Print

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: