Διέκοψε η απολογία Βλαστού

Διέκοψε η απολογία Βλαστού

Διέκοψε η απολογία Βλαστού

Με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ο βαρυποινίτης Παν. Βλαστός βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς, προκειμένου να απολογηθεί για το αποκαλούμενο «κύκλωμα εκβιασμών».

Ο Παν. Βλαστός εδώ και περίπου δυόμισι ώρες λέει στο δικαστικό λειτουργό τη δική του εκδοχή για τις αρχηγικές του θέσεις που του αποδίδονται, γύρω από εκρήξεις και εκβιασμούς σε διάφορα πρόσωπα μεταξύ των οποίων και εισαγγελείς.

Μέθοδος εκφοβισμού

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος παραδέχεται την ηθική αυτουργία της βομβιστική επίθεση σε βάρος της εισαγγελέως Τρικάλων Σοφίας Πετράκη, η οποία είχε διερευνήσει την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού με την συνεργασία άλλων ποινικών, με ελικόπτερο από τις φυλακές Τρικάλων, τον Φεβρουάριο του 2013.

Μάλιστα, ο Βλαστός εμφανίζεται να είπε στον ανακριτή πως  η επίθεση έγινε απλώς για εκφοβισμό.

Οι ίδιες πηγές πάντως αναφέρουν ότι ο έγκλειστος των φυλακών Κορυδαλλού αρνήθηκε την επίθεση σε βάρος της προέδρου Εφετών Παρασκευής Καλαϊτζή, που δίκασε την υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου, ενω χαρακτήρισε κατασκευασμένη την κατάθεση της εξαδέλφης του Λίτσας, με την οποία κάηκε ουσιαστικά το κύκλωμα.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: