Διευκρινίσεις για την ιδιοκτησία του πλυντηρίου αυτοκινήτων στη Γλυφάδα που έγινε η έκρηξη

«Δεν έχω καμία σχέση με την επιχείρηση αυτή» απαντά ο σύζυγος γνωστού μοντέλου και επιχειρηματίας Ι.Κ., μέσω της δικηγόρου του, για την έκρηξη σε πλυντήριο αυτοκινήτων στη Γλυφάδα.

«Μερίδα δημοσιευμάτων αναπαράγει την ψευδή είδηση ότι ιδιοκτήτης της εν λόγω επιχείρησης τυγχάνει σύζυγος γνωστού μοντέλου, ”φωτογραφίζοντας” με αυτό τον τρόπο το πρόσωπο του εντολέα μας επιχειρηματία Ι.Κ., ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με την εν λόγω επιχείρηση καθότι αυτή έχει μεταβιβαστεί σε διαδοχικούς ιδιοκτήτες ήδη από το έτος 2019» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση:

«Όπως είναι γνωστό από το πρωί αναπαράγεται από μέσα μαζικής ενημέρωσης η είδηση ότι έλαβε χώρα έκρηξη σε επιχείρηση με αντικείμενο πλυντήριο αυτοκινήτων στην περιοχή της Γλυφάδας. Δυστυχώς μερίδα δημοσιευμάτων αναπαράγει την ψευδή είδηση ότι ιδιοκτήτης της εν λόγω επιχείρησης τυγχάνει σύζυγος γνωστού μοντέλου, ”φωτογραφίζοντας” με αυτό τον τρόπο το πρόσωπο του εντολέα μας επιχειρηματία Ι.Κ., ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με την εν λόγω επιχείρηση καθότι αυτή έχει μεταβιβαστεί σε διαδοχικούς ιδιοκτήτες ήδη από το έτος 2019.

Το δικηγορικό μας γραφείο με το παρόν δελτίο τύπου το οποίο επιθυμούμε να δημοσιεύσετε προς αποκατάσταση της αλήθειας, εκπροσωπεί τον επιχειρηματία Ι.Κ. ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με την εν λόγω επιχείρηση και για το λόγο αυτό παρακαλούμε να σταματήσει η αναπαραγωγή της ως άνω ψευδούς ειδήσεως».

Ειδήσες σήμερα:

Καλαμάτα: Γνωστός ως «Αμερικάνος» στα κυκλώματα της νύχτας ο 47χρονος νεκρός

Ερντογάν: Νέες προκλήσεις — «Μητσοτάκη, αν κάνεις το λάθος, θα έρθουν οι τρελοί Τούρκοι»

Ψευτογιατρός: Έδινε «θαυματουργά» φιαλίδια για… €25.000 — Η παρουσίαση της ΕΛΑΣ

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: