Δεσμεύεται η περιουσία του 54χρονου που πυροβόλησε την 8χρονη Αλεξία

Την απόφαση να δεσμευτεί η περιουσία του 54χρονου που τραυμάτισε με αδέσποτη σφαίρα την 8χρονη Αλεξία ανήμερα του Πάσχα πήρε το Πρωτοδικείο Θηβών.

Σύμφωνα με το STAR, το δικαστήριο διέταξε ως ασφαλιστικό μέτρο τη συντηρητική κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του κατηγορούμενου.

Στην απόφαση αναφέρεται ότι η «περιουσιακή κατάσταση του 54χρονου είναι επισφαλής και ότι έχει ήδη κάνει προσπάθειες να αποξενωθεί από τη διαθέσιμη κατασχετή περιουσία του».

Μάλιστα, το δικαστήριο υπογραμμίζει πως μετά το συμβάν ο 54χρονος «επιχείρησε ενώ γνώριζε τι διέπραξε, να αποφύγει τις ποινικές και αστικές συνέπειες των πράξεών του, κρύβοντας επιμελώς τα πειστήρια του εγκλήματος. Tο περίστροφο σε δεξαμενή καυσίμων και τους κάλυκες σε γλάστρα».

Υπενθυμίζεται πως η 8χρονη Αλεξία τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές και τους πέντε τελευταίους μήνες νοσηλεύεται στο Παίδων. Το κορίτσι χρειάζεται να συνεχίσει τις θεραπείες του σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό.

«Εγώ, η γυναίκα μου και το παιδάκι μας σε ένα δωμάτιο. Ούτε μιλάει το παιδί, ούτε τίποτα, μόνο κουνάει λίγο τα άκρα του», είπε ο πατέρας της 8χρονης και επιτέθηκε στον κατηγορούμενο: «ντροπή του γι’ αυτό που μας έκανε, κατέστρεψε ένα σπίτι».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: