«Δεν χαλαρώνουμε με τίποτα!»

«Δεν χαλαρώνουμε με τίποτα!»

Πολλή ένταση και… φόρτο εργασίας είχε για τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Μίτσελ. «Δεν χαλαρώνουμε με τίποτα! Σας θέλω απόλυτα έτοιμους με », η ατάκα του.

Πολύ δυνατή προπόνηση

Στην προπόνηση της Τρίτης ο Ισπανός τεχνικός δεν άφησε σε… ησυχία τους παίκτες που βρέθηκαν στου Ρέντη. Ο Μίτσελ φρόντισε να κάνουν μία πολύ δυνατή προπόνηση που είχε τα πάντα στο… μενού. «Δεν χαλαρώνουμε με τίποτα!», τόνισε προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

«Θέλω να κάνουμε μία πολύ καλή και δυνατή προπόνηση. Να τα κάνουμε όλα σωστά. Πάμε δυνατά. Το ίδιο θα ισχύσει και για τις επόμενες μέρες», προσέθεσε. Στην συνέχεια τους ξεκαθάρισε ότι «σας θέλω απόλυτα έτοιμους με ΠΑΟΚ. Είναι ένα πολύ σπουδαίο ματς και πρέπει να τα πάμε πολύ καλά».

Ο έμπειρος προπονητής θέλησε να προσδώσει όσο πιο πολύ ένταση γινόταν. Προσπάθησε λοιπόν να ανεβάσει για τα καλά στροφές και να νιώσουν οι παίκτες του ότι αυτή η εβδομάδα και οι επόμενες που θα έρθουν θα είναι σημαντικές για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Το διπλό και οι απουσίες

Από τα εσωτερικό δίτερμα ασφαλή δείγματα γραφής δεν γινόταν να εξαχθούν αφού απουσίαζαν αρκετοί ποδοσφαιριστές από την προπόνηση. Πέραν των παικτών που είναι στις Εθνικές ομάδες έλλειπαν με άδεια οι Φουστέρ, Αμπντούν και Ντιακιτέ. Μετά και την επάνοδο των διεθνών θα υπάρξει σίγουρα πιο ξεκάθαρη για την ενδεκάδα του αγώνα με τον δικέφαλο του Βορρά.


www.gazzetta.gr
«Δεν χαλαρώνουμε με τίποτα!» «Δεν χαλαρώνουμε με τίποτα!»

«Δεν χαλαρώνουμε με τίποτα!»

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: