Δεν θα προβληθεί φέτος – Εθνική Ελλάδος

Δεν θα προβληθεί φέτος   Εθνική Ελλάδος
Τελικά δεν είναι φήμες τα όσα ακούγονται σχετικά με την σειρά Εθνική Ελλάδος και το επιβεβαίωσε και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά.

Η ηθοποιός μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook αποκάλυψε πως δεν θα προβληθεί φέτος η «Εθνική Ελλάδος» που σάρωσε τη περασμένη σεζόν σε τηλεθέαση.

«Η σειρά που αγαπήσαμε όλοι η «Εθνική Ελλάδος», θα πάρει το χρόνο της! Ο παραγωγός μας προσπάθησε, ο δημιουργός της ,ο Γιώργος Καπουτζίδης το πάλεψε, όμως η κατάσταση αυτή τη στιγμή δε βοηθά για την υλοποίηση τόσο απαιτητικών σήριαλ. Η τηλεόραση πρέπει να πάει στα καλύτερα κι όχι στα φθηνότερα και τα ξεπετουάρ! Οπότε μένουμε απ’έξω γι’αυτή τη σεζόν και δώσαμε υπόσχεση αφοσίωσης και τιμής να επανακάμψουμε όπως μας/σας πρέπει. Το σπουδαιότερο απ’όλα είναι η πρώτη φορά στη δουλειά μας που αλληλοεπικοινωνήσαμε κι αλληλουποστηριχτήκαμε, μικροί -μεγάλοι, όχι γιατί χάσαμε δουλειά για φέτος. Όχι γιατί θα πρέπει να βρούμε απ’αλλού εισόδημα ούτε γιατί θα’μαστε εκτός τηλεόρασης. Συνομιλήσαμε όλοι με όλους, γιατί θα μας λείψει, η δημιουργία, το μεράκι, το πάθος κι η αγάπη που είχαμε μεταξύ μας…κι αυτό έβγαινε και σε σας! Εν αναμονή, λοιπόν σημαντικότερων εξελίξεων στον κόσμο κι ας μη γίνει για φέτος η Εθνική Ελλάδος. Θα ξαναγυρίσει, αξιοπρεπής, δυνατή, αστεία και εύχομαι με σταθερότητα που της πρέπει. (αυτό ισχύει για όλους μας-ανεξαρτήτου επαγγέλματος, πιστεύω, χρώματος, τρόπου ζωής)» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: