Δείτε τί έκανε σε ηλικία 8 ετών το παιδί θαύμα που φέτος κέρδισε τον 2ο Παγκόσμιο Τίτλο Οδηγών στο WRC

Ο Kalle Rovanpera ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, Ο 22χρονος Φινλανδός, γιος του επίσης οδηγού αγώνων Harri Rovanpera, είναι ένα τεράστιο ταλέντο το οποίο αναγνωρίζει ολόκληρος ο πλανήτης.

Έχει ήδη κατακτήσει σε ηλικία 22 ετών έναν παγκόσμιο τίτλο WRC — είναι ο πιο μικρός σε ηλικία παγκόσμιος πρωταθλητής- και φέτος κέρδισε το 2ο Παγκόσμιο τίτλο σε ηλικία 23 ετών.

Απο μικρό παιδί άκουγε τις συμβουλές του πατέρα του που με τις κατάλληλες μετατροπές που είχε κάνει στο αγωνιστικό του αυτοκίνητο μπορούσε να το οδηγήσει και να βλέπει κανονικά στο δρόμο.

Τότε αλλά και τώρα είναι πειθαρχημένος στη στρατηγική που χαράζει η ομάδα του, δεν παρασύρεται με αποτέλεσμα να περιορίζει τα λάθη και ελέγχει το αγωνιστικό Yaris όπως κανείς άλλος,

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τον Kalle Rovanpera σε ηλικία 8 ετών να οδηγεί στα χιόνια με εξαιρετική ευκολία το αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Πολλά από τα εύσημα πρέπει να δοθούν στον πατέρα του που τον μύησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ταλέντο από κούνια, που με την ανάλογη δουλειά έχει φτάσει σήμερα στα 23 του να τον χειροκροτεί η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Δείτε τί έκανε σε ηλικία 8 ετών το παιδί θαύμα που φέτος κέρδισε τον 2ο Παγκόσμιο Τίτλο Οδηγών στο WRC gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: