Μπράιαν Τζόνσον: Ο μεγιστάνας που θέλει να αντιστρέψει τον χρόνο αποκαλύπτει σε βίντεο τις ακραίες συνήθειές του

Την πολυτελή κατοικία του μεγιστάνα Μπράιαν Τζόνσον στο Λος Άντζελες επισκέφθηκε μια συνεργάτιδα του καναλιού Nas Daily στο YouTube, προκειμένου να καταγράψει την καθημερινότητα του άνδρα που έχει γίνει διάσημος για τη σκληρή μάχη που δίνει ενάντια στον χρόνο.

Ο 45χρονος Μπράιαν Τζόνσον αφιερώνει σχεδόν κάθε λεπτό της ημέρας του στην προσπάθεια να «αντιστρέψει» τη γήρανση του σώματός του. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι, με τη βοήθεια της ομάδας του, των υγιεινών συνηθειών του και της τεχνολογίας έχει καταφέρει να πετύχει αυτόν τον στόχο για ορισμένα οργανά του (όπως η καρδιά του) η κατάσταση των οποίων παραπέμπει σε μικρότερες ηλικίες. Αυτοί οι ισχυρισμοί του αμφισβητούνται από πολλούς, όμως ο εκατομμυριούχος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να κυνηγά την αιώνια νεότητα, αρνούμενος να παραδώσει τα όπλα.

@nasdaily

This Man Ages Backwards? This guy is spending $2 million to become 18 again! And you won’t believe how he is doing it! Thank you Bryan Johnson for sharing your life with us! And thank you to Lorena @Sustentófila for telling this story! Video credit to Bryan Johnson’s YouTube: @BryanJohnson #NasDaily #age #health #fyp @Bryan Johnson

♬ original sound — Nas Daily

Φυσικά, αυτή η «μάχη» που δίνει με τον χρόνο δεν είναι καθόλου εύκολη, και αυτό γίνεται εμφανές στο βίντεο που δημιούργησε το Nas Daily. Εκεί ο Τζόνσον ξεδιπλώνει την αλλόκοτη καθημερινότητά του, που ξεκινά με το πρωινό του ξύπνημα στις 4.30 το πρωί και τη λήψη περίπου 60 χαπιών με συμπληρώματα διατροφής. Λίγες ώρες αργότερα, ο μεγιστάνας λαμβάνει ακόμη 40 χάπια, ενώ στο μεσοδιάστημα φοράει ένα καπέλο που καταπολεμά τις γκρίζες τρίχες, κάνει γυμναστική και ηρεμεί το νευρικό του σύστημα με μια ηλεκτρονική συσκευή.

Το βίντεο δείχνει όλα τα γεύματα που καταναλώνει ο 45χρονος από τις 6 μέχρι τις 11 το πρωί και περιλαμβάνουν εξαιρετικά υγιεινές και ποιοτικές τροφές. Τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας ο Τζόνσον δεν καταναλώνει κανένα άλλο γεύμα, ενώ πέφτει για ύπνο στις 20.30 το βράδυ.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: