Μπουτάρης για στολισμό πλατείας Αριστοτέλους: «Τι είμαστε; Παρίσι ή Λονδίνο;»

Στον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πλατείας Αριστοτέλους, μετά τις αρνητικές κριτικές πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

«Μας κοροϊδεύουν ότι είμαστε ανατολίτικο παζάρι. Γιατί ψέματα είναι; Τι είμαστε; Παρίσι ή Λονδίνο;», αναρωτήθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης (δείτε ΕΔΩ για τον στολισμό της Αριστοτέλους).

Στάθηκε στο ότι κάθε χρόνο υπάρχουν κριτικές για το χριστουγεννιάτικο στολισμό καθώς σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι, ανέφερε πως είναι προτιμότερο τα παιχνίδια να βρίσκονται εντός του χώρου της Διεθνούς “Εκθέσεως, ενώ παραδέχτηκε πως στην πλατεία Αριστοτέλους «δεν είναι καλή η κατάσταση».

“Οσον αφορά τους πλανόδιους που συγκεντρώνονται στην πλατεία Αριστοτέλους ο δήμαρχος είπε «να αφήσουμε τους ανθρώπους να βγάλουν ένα μεροκάματο. Χριστούγεννα είναι. Η λύση δεν είναι να τους κυνηγάμε. Ο Δήμος δεν μπορεί να επέμβει, θα πρέπει να το κάνει η αστυνομία».

Για την ακτοπλοϊκή σύνδεση με νησιά του Β. Αιγαίου

Ο δήμαρχος στάθηκε στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου που θα ξεκινήσει τον προσεχή Ιούνιο από την εταιρία «Hellenic Seaways» (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά).

Υποστήριξε χαρακτηριστικά για τη γραμμή που θα εκτελείται από το πλοίο «Νήσος Σάμος» πως «είναι ασπιρινούλα για να περνάει η ώρα. Δεν είναι επιδοτούμενη θα είναι ένα ρίσκο της εταιρίας. Εμείς απαιτούμε πέρα από τη γραμμή σύνδεσης με τις Βόρειες Σποράδες και τη γραμμή Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο».

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: