Μπουτάρης: Αν ξαναέκανα τη ζωή μου, δεν θα άλλαζα τίποτα – Και αλκοολικός θα ήμουν και αλητάμπουρας (βίντεο)

Σε συνέντευξή του στη web εκπομπή «30+3» του MyPortal.gr, ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε για θέματα της Θεσσαλονίκης, τις πρώτες μέρες της «Πρωτοβουλίας», την κατάσταση που βίωσαν οι κάτοικοί της την περίοδο του χιονιά και την αντιπολίτευση που δέχεται από την ίδια την παράταξή του.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επισήμανε ότι είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε συνεργασία θα μπορούσε να προάγει την αξία της Θεσσαλονίκης, σχολίασε τα κόμματα και δεν απέφυγε να αναφερθεί στη «διαμάχη» που είχε με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο, λέγοντας ότι σήμερα πίνουν συχνά καφέ συζητώντας θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Μπουτάρης αναφέρθηκε και στις προσπάθειές του να προσελκύσει τουρίστες, στην έλλειψη υποδομών αλλά και στην σκληρή κριτική που δέχεται για τους Ισραηλίτες και τους Τούρκους που επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε, αυτό που τον ενοχλεί στην πόλη είναι τα πεζοδρόμια, ενώ παραδέχτηκε πως παρόλη τη μιζέρια της, δεν θα άλλαζε με τίποτα τη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε ανοιχτός σε ενδεχόμενη στήριξη κάποιου κόμματος προς την υποψηφιότητά του, αλλά χωρίς ανταλλάγματα.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε τα τατουάζ του «συναισθηματικά», το σκουλαρίκι του «φυλαχτό», ενώ για τις «κακοτοπιές» που πέρασε ανέφερε: «Αν ξανάκανα τη ζωή μου δεν θα άλλαζα τίποτα απολύτως από αυτό που έκανα μέχρι τώρα. Και αλκοολικός θα ήμουν και αλητάμπουρας θα ήμουν και καλός επιχειρηματίας θα ήμουν…».

Τέλος ο Γιάννης Μπουτάρης αποκάλυψε ότι στα 75 του χρόνια νιώθει έτοιμος να ξαναπαντρευτεί.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: