Μπορείς άραγε να πας με 60 χλμ με μια Lamborghini όταν ο δρόμος είναι ανοικτός;

Ο ιδιοκτήτης της πανέμορφης Lamborghini έβλεπε τον άδειο δρόμο που είχε μπροστά του και είπε να πατήσει λίγο το γκάζι. Με μι γκαζιά έφτασε τα 170 μόνο που δεν είχε δει ότι το όριο ήταν 60.

Και τ νομίζετε ότι έγινε;

Τον τσάκωσε το ραντάρ …

Το αστυνομικό τμήμα με έδρα βόρεια του Τορόντο στον Καναδά παίρνει πιο σοβαρά από όλους την τήρηση των ορίων ταχύτητας και το αποδεικνύει με ένα post που ξεκαθαρίζει ότι όποιος κι αν είσαι, ο νόμος είναι νόμος.

Ο οδηγός της Aventador φαίνεται πως δεν υπολόγιζε τίποτα, ούτε είχε λογική στο κεφάλι του για να πηγαίνει με 170χλμ./ώρα σε μία περιοχή όπου το ανώτατο επιτρεπτό όριο είναι μόλις 60χλμ./ώρα, νούμερο που δείχνει πως πρόκειται για εντός πόλης συνοικία.

Η ανάρτηση δεν αναφέρει τίποτα για φυλάκιση ή πρόστιμο, ενώ οδηγός τιμωρήθηκε με αναστολή άδειας 30 ημερών και ένα ρυμουλκούμενο παρέλαβε την ακριβή Lamborghini η οποία θα παραμείνει στο αστυνομικό τμήμα για 15 ημέρες. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν πρόκειται για μόνιμη κατάσχεση όπως η Corvette Z06 που κατασχέθηκε πρόσφατα από το γραφείο ενός σερίφη στη Φλόριτα.

Κρίνοντας από τα σχόλια κάτω από το post στο twitter, η αναστολή της άδειας για 30 ημέρες και η κράτηση 15 ημερών του supercar φαίνεται να είναι ελαφριά τιμωρία. Αρκετοί σχολιαστές πρότειναν μια μεγαλύτερη αναστολή της άδειας είτε με μόνιμη κατάσχεση του οχήματος είτε ακόμη και με πλήρη καταστροφή του. Φαίνεται ότι ο οδηγός τουλάχιστον σταμάτησε χωρίς καταδίωξη.

Με έναν V12 που αποδίδει περίπου 700 ίππους (περισσότερο σε ορισμένα επίπεδα εξοπλισμού), το αυτοκίνητο είναι σίγουρα ικανό για μεγάλες ταχύτητες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ξαφνικά οι δημόσιοι δρόμοι γίνονται πίστα.

 

Μπορείς άραγε να πας με 60 χλμ με μια Lamborghini όταν ο δρόμος είναι ανοικτός; gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: