![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFH1jN477Z-8lpxnij1ZYtb16Mct21w4b2ML4h2KdO74JhXmSD2PZ5oEtzNWQo2KRIK_B4OKCsL1fBp1HTyCdUEbqbCkPAFHrpAySR08c2bK9lJCykrxUjTguYnMuQM0qTar8hRd4BYUWSb1CEcfh5cWNAXSjZNZ-U3xGSaqo4tndliuaRL5BnNlkXYOqU/w480-h640/410850825_393030703176954_5346528148616289827_n.jpg)
Από τα πιο νόστιμα και αφράτα μπιφτέκια που θα έχετε φάει !!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ !!!
ΥΛΙΚΑ
500 γραμ κιμά μοσχαρίσιο
500 γραμ κιμά χοιρινό
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1σκόρδο
Λίγο ελαιόλαδο
1 πιπεριά κόκκινη
Μισή ντομάτα κομμένη σε κομματάκια
3 κουτ σούπας βρώμη ή λίγο ψωμί ή φρυγανιά εγώ βάζω βρώμη
Αλάτι πιπέρι πάπρικα
προαιρετικά μαιντανό ψιλοκομμένο ή δυόσμο
.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgFw4UVisw4SgNkNbCr689HKJT8IT69evuCW3nHigxYluZITS7uD3URxVVmkbW78LB2Fi8fVsoXXWgzadUaeJywc29CSDtW-uO9koR9yd0o6KeceM956Z8_gmaxoVetN9GjI0Nr2kf_Ll526CWKTL3zcZ56IzX58IrisD4LOXmJNuk-djjxdIBpSPwXHxPh/w300-h400/411377955_889972482807265_1595741244605030939_n.jpg)
.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μπολ τον ανάμεικτο κιμά.
Βάζουμε στο μούλτι το κρεμμύδι κομμένο το σκόρδο και την πιπεριά και αλέθουμε .
Προσθέτουμε την ντομάτα το αυγό την βρώμη αλάτι πιπέρι πάπρικα κ λίγο λάδι τα αλέθουμε ξανά και αδειάζουμε το μείγμα στο κιμά .
Κάνουμε πάρα πολύ καλό ζύμωμα .
Ανακατεύουμε πολύ καλά βάζουμε λαδάκι επάλειψη στο ταψάκι και τα πλάθουμε φουσκωτά όσο είναι η χούφτα μας μέγεθος .
Τα τοποθετούμε στο ταψί και ρίχνουμε ελάχιστο λαδάκι από πάνω ή τα ψεκάζουμε με λίγο λάδι.
Ο φούρνος προθερμασμένος στους 250 βαθμούς .
Οταν θα τα ψήνουμε θα τα αφήσουμε να αρπάξουν χρώμα από πάνω κ θα τα γυρίσουμε οταν έχουν ψηθεί κανονικά .
.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiw0QSZSiuUrv9yikDkPHKLqxd22Rw26EFOrDZ0QBkmuvbtMJTp_SoDP2mKyaGIFPw8tMJuIN53JPu2aLjEYNJK_8MuYH5s-5lRTNvB1if_aJaynTHTxxIkhee8PqNQtIL3ZMQxPT6NFqT6m3EoaiSR9oLHb4XPm0tWo79KrqsTonyxaV2ikjD1oZdUbIu5/w300-h400/411526959_925984675363687_888102101431654234_n.jpg)
.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhsObuRSi0KRm5W91rAaCbTBBRG1S9xTRSh4rg3yOHy-kJ-TYgkrbKppuL9b2kHCl0pZaZOBl-vm72nD3bWjhzi_jyow3cqBWnshU5ecWrWZc10bkh30sb4TYCZxDVEhNnYXlaDRW4eIfKL58B4bbUAFRx9bbJ4Jh_Jw6k6nj0ubH3gJCQhyphenhypheni7zvwkrztBf/w300-h400/411246856_1217944359164481_4792055235779640795_n.jpg)
.
Μετά τα γυρνάμε κ τα ψήνουμε άλλα 3 λεπτά να πάρουν χρώμα μόνο διότι είναι ήδη ψημένα .
Παίζει πολύ ρόλο το ψήσιμο.
Αν θέλετε να βάλετε δυόσμο ή μαιντανό θα τα βάλετε όταν ζυμώμετε ψιλοκομμένα .
Φτιάξτε τα κ θα με θυμηθείτε αφρός ζουμερά γευστικά !!!!
Συνόδευσα με πατάτες τηγανιτές κ ανάμεικτη σαλάτα λάχανο .
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ .
(?)
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com