Μπέργκερ σολομού

Υλικά

  • 4 μικρές γλυκοπατάτες κομμένες σε σφήνες πάχους περίπου 1 εκ.
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ. γλ. σκόνη πέντε μπαχαρικών
  • Αλάτι
  • 1/2 κιλό φιλέτο σολομού κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 2 κ. σ. σάλτσα σόγιας
  • 1 κ. γλ. σησαμέλαιο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 4 ψωμάκια για μπέργκερ
  • 1 αβοκάντο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1 φλ. τσαγιού ραπανάκι

syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: