Μπάσκετ: Στο μουσείο του Άρη ο Όντι Νόρις


Στο Μουσείο του μπασκετικού Άρη βρέθηκε την Πέμπτη ο άλλοτε πάουερ φόργουορντ/σέντερ, Όντι Τζέιμς Νόρις.

Ο Αμερικανός παλαίμαχος άσος, που διέπρεψε στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και έδωσε στο γιο του το μικρό όνομα του Νίκου Γκάλη, εκφράζοντας έτσι τη λατρεία του για τον κορυφαίο Ελληνα παίκτη, θέλησε να συνδυάσει την παρουσία του αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη, με επίσκεψή του στο χώρο.

Εφτασε στο Παλέ Ντε Σπορ συνοδευόμενος από τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή των «κίτρινων», Χάρη Παπαγεωργίου, και τον προπονητή Δημήτρη Γαλάνη, ξεναγήθηκε στο μουσείο της ΚΑΕ Αρης και θυμήθηκε το αγωνιστικό παρελθόν του απέναντι στην ελληνική ομάδα.

«Βρήκα το μουσείο πολύ διασκεδαστικό και ενημερωτικό. Έχει πολύ ωραίο σχεδιασμό και όλα είναι όμορφα τοποθετημένα. Έχει πολλά αντικείμενα από το παρελθόν, είναι πραγματικά εντυπωσιακό», τόνισε ο Νόρις, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Αρης στο διαδίκτυο.

Eν συνεχεία τόνισε: «Με εντόπισα σε κάποιες φωτογραφίες στο μουσείο. Για να είμαι ειλικρινής, όταν έπαιζα εναντίον του Αρη ως παίκτης της Μπαρτσελόνα, νόμιζα πως οι φίλαθλοί του με μισούσαν, αλλά τώρα βλέπω πως με αγαπούν. Καταλαβαίνω τώρα το γιατί υπήρχε τόση ένταση.

Επειδή αγαπούν το μπάσκετ, αγαπούν την ομάδα τους και την υποστηρίζουν μέχρι τέλους. Νιώθω υπερήφανος. Μακάρι να είχα την ευκαιρία να παίξω γι΄ αυτήν την ομάδα, αλλά ποτέ δεν μου πρόσφεραν συμβόλαιο!».

Για την εικόνα του Νίκου Γκάλη, που σχηματίζεται στο κέντρο του μουσείου, ο Νόρις σχολίασε: «Αυτό το έργο τέχνης είναι φανταστικό. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο. Αντιλαμβάνομαι το πόσο οι άνθρωποι αγαπούν τον Νίκο Γκάλη.

Έδωσε τόσα πολλά στην ομάδα και αυτή του το ανταποδίδει. Αυτός είναι πραγματικός σεβασμός στον παίκτη που αφοσιώθηκε σ’ αυτήν την ομάδα και σ’ αυτήν την πόλη. Περπατώντας στη Θεσσαλονίκη συνάντησα πολύ κόσμο, φιλάθλους του Αρη που αγαπούν το μπάσκετ, ξέρουν μπάσκετ, ξέρουν την ιστορία ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Αρη και με αναγνώρισαν. Νιώθω πάντα όμορφα όταν επιστρέφω εδώ, πάντα περνάω καλά στη Θεσσαλονίκη».


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: