Μπαίνει δυναμικά στο X-Factor ο Γιώργος Λεβέντης – Ποια θα είναι η θέση του;

Την ερχόμενη Παρασκευή 6 Μαΐου, στις 21.15, θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του «Chair Challenge», μια απρόβλεπτη διαδικασία του σόου θα τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου και θα εκτοξεύσει στα ύψη την αγωνία των παικτών.

Είναι μια φάση, που εξελίσσεται ακριβώς πριν από τα live shows, προκειμένου οι κριτές να καταλήξουν στα τέσσερα άτομα που θα μπουν τελικά στην ομάδα τους. Στη σκηνή υπάρχουν τέσσερις καρέκλες.

Ένας- ένας από τους διαγωνιζομένους θα ερμηνεύει το τραγούδι του. Η Πέγκυ Ζήνα, η Τάμτα, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Θοδωρής Μαραντίνης θα κάνουν την κριτική τους, αλλά τον τελικό λόγο θα τον έχει ο αρχηγός της εκάστοτε ομάδας.

Κι όταν τα πράγματα θα δυσκολεύουν, ο κριτής θα παίρνει την πολύτιμη συμβουλή του Γιώργου Λεβέντη, Head of International Productions SYCO, ένα εξαιρετικό στέλεχος της Παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, που μας εκπροσωπεί επάξια σε Αμερική και Ευρώπη και αποτελεί την ψυχή του σόου.

Αν, λοιπόν, ο διαγωνιζόμενος πείσει ότι αξίζει μια θέση στα live shows, τότε θα καθίσει σε μία από τις τέσσερις καρέκλες. Όμως κανένας δεν είναι βέβαιος ότι πέρασε, προτού τραγουδήσουν όλοι οι υποψήφιοι.

Τα πάντα μπορεί να αλλάξουν, ακόμη και γι’ αυτούς που έχουν κερδίσει μια από τις καρέκλες, αφού μπορεί να χρειαστεί να την εγκαταλείψουν για να καθίσει κάποιος άλλος.

Πηγή: thestival.gr

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: