Αχαΐα: "Oργώνουν" τα ορεινά για τους δράστες της δολοφονίας του Πάνου Τσίρκα – Νέα στοιχεία για τους δολοφόνους Σινούρη-Φράγκου

Αχαΐα: "Oργώνουν" τα ορεινά για τους δράστες της δολοφονίας του Πάνου Τσίρκα   Νέα στοιχεία για τους δολοφόνους Σινούρη Φράγκου

Την ορεινή και νοτιοδυτική Αχαΐα «οργώνουν» της Ασφάλειας Πατρών για τον εντοπισμό και τη του δράστη της του 38χρονου Πάνου Τσίρκα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη», από αργά χθες βράδυ βρίσκονται σε εξέλιξη εξονυχιστικές και με άκρα μυστικότητα έρευνες στη Δυτική Αχαΐα, σε συγκεκριμένους οικισμούς, προκειμένου ν’ αντλήσουν στοιχεία και πληροφορίες, που θα τους οδηγήσουν στους δράστες του φονικού.

Η αστυνομία εκτιμά ότι δεν έχουν φύγει από την Αχαΐα. Επίσης, τη συμμετοχή στην υπόθεση συγγενικού προσώπου του εκτελεστή του Πάνου Τσίρκα εξετάζει η αστυνομία. Συγκεκριμένο φαίνεται πως συνέδραμε στη διαφυγή των δραστών, αφού έκαψαν το όχημά τους στα Λουσικά Αχαϊας. Το άτομο φέρεται να κλήθηκε να τους φυγαδεύσει από το σημείο με το όχημά του.

στοιχεία για τους εκτελεστές Σινούρη – Φράγκου

Την ίδια ώρα με άκρα μυστικότητα συνεχίζονται οι έρευνες από την Ασφάλεια για το διπλό φονικό στη Σαχτούρη, “έξω από κλαμπ, με θύματα τον Βασίλη Σινούρη και τον Κώστα Φράγκο, με νέα στοιχεία. Εκτός από το βίντεο που έχουν στα χέρια τους, τις εργαστηριακές αναλύσεις και συγκρίσεις, οι αξιωματικοί της φέρεται να έχουν εντοπίσει το σημείο από το οποίο οι δράστες προμηθεύτηκαν τον εξοπλισμό τους. (λευκά κράνη και μπουφάν που παρέπεμπαν σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ).

Ανεπίσημες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για κατάστημα στην Αθήνα.

xespao

Tags: , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: