Audi grandsphere: Προλάβετε να καθίσετε στο εντυπωσιακό πρωτότυπο τετράθυρο GT και να πάρετε μέρος στο μεγάλο διαφωνισμό 

Από τις 16 Δεκεμβρίου 2023 έως και τις 8 Ιανουαρίου 2024 το Audi grandsphere, το πρωτότυπο τετράθυρο GT,  θα βρίσκεται στο Μαρούσι. Είναι το όραμα της Audi για την premium ηλεκτρική κινητικότητα. Με αυτό το μοντέλο η αυτοκινητοβιομηχανία υλοποιεί το Vorsprung durch Technik, δηλαδή την πρωτοπορία μέσω της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς.

Το φουτουριστικό grandsphere, θα βρίσκεται στο Golden Hall, στο Μαρούσι έως τις  8 Ιανουαρίου και θα είναι η εορταστική έκπληξη στην αυτοκίνηση.

Υπάρχει και κάτι ακόμη. Οι  τυχεροί που θα καθίσουν στη θέση του οδηγού του Audi grandpshere, θα μεταφερθούν στο… μέλλον και θα φωτογραφηθούν από την φωτογράφο μόδας Κατερίνα Τσατσάνη. Όσοι θέλουν να ζήσουν αυτήν την πρωτόγνωρη grandsphere εμπειρία, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε μέσω της ειδικής σελίδας στο site wwwaudi.gr είτε μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης της Audi (Facebook & Instagram). Φυσικά θα πάρουν μέρος και στο διαγωνισμό που διοργανώνει η Audi στην Ελλάδα.

Η γερμανική εταιρία με αυτό το πρωτότυπο δίνει μια γεύση πως το μέλλον της αυτοκίνησης. Το προσεγγίζει με μια διαφορετική ματιά, έχοντας πάθος και ιδέες και ανακαλύπτοντας διαρκώς νέα όρια.

Το Audi grandsphere διαθέτει ήδη τα χαρακτηριστικά που θα έχουν σε λίγα χρόνια τα μελλοντικά μοντέλα της μάρκας. Η εμφάνισή του είναι τόσο φουτουριστική όσο και εντυπωσιακή, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια μοναδική First Class εμπειρία.

 

Χάρη στις δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης 4ου επιπέδου το εσωτερικό του, μόλις απομακρυνθούν το τιμόνι και όλα τα χειριστήρια, μετατρέπεται σε ένα πολυτελές lounge, μεταμορφώνοντας το grandsphere από ένα αυτοκίνητο σε ένα όχημα εμπειριών.

Το Audi grandsphere βρίσκεται ήδη στο ειδικά διαμορφωμένο stand της Audi στο ισόγειο του Εμπορικού Κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι.

 

Audi grandsphere: Προλάβετε να καθίσετε στο εντυπωσιακό πρωτότυπο τετράθυρο GT και να πάρετε μέρος στο μεγάλο διαφωνισμό  gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: