«Αρένα» με τη Μαρία Αναστασοπούλου: Στο επίκεντρο της εκπομπής η ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στις 24:00, στον ΑΝΤ1, η Μαρία Αναστασοπούλου μπαίνει για 2η χρονιά στην «ΑΡΕΝΑ» βάζοντας στο κέντρο της πολύπλευρης έρευνάς της την ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή και τους φόβους για τρομοκρατικά χτυπήματα σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Πόσο θωρακισμένη είναι η χώρα; Υπάρχουν φόβοι για νέες μεταναστευτικές ροές και ποια είναι η κατάσταση στα νησιά;
Αποκλειστικά στην «ΑΡΕΝΑ» μιλά εκπρόσωπος της Χαμάς για το τρομοκρατικό χτύπημα που άνοιξε νέο κύκλο αίματος στην περιοχή, αποκαλύπτοντας – μεταξύ άλλων – πόσο καιρό πριν ετοίμαζαν τη συγκεκριμένη επίθεση.
Ποιο μήνυμα στέλνει ο Ισραηλινός στρατός μέσω της εκπομπής;

Η Μαρία Αναστασοπούλου και η δημοσιογραφική ομάδα της «ΑΡΕΝΑΣ», ερευνούν, καταγράφουν και αποκαλύπτουν την αθέατη πλευρά επίκαιρων ζητημάτων, με εύστοχο, ουσιαστικό λόγο, και δημοσιογραφικό ήθος. Κάθε Τετάρτη στις 24:00, ζωντανά στο στούντιο, η συζήτηση ξεκινά, όχι μόνο με τους καλεσμένους, αλλά και με τους τηλεθεατές μέσω live ψηφοφοριών και διαδραστικών μέσων.
Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Νεκτάριος Δεληγιάννης 
Αρχισυνταξία: Αντώνης Παπαδάκης
Δημοσιογραφική Ομάδα: Λίλιαν Τσουρλή, Λία Κοντοπούλου, Χριστίνα Τσιόκρη, Μάνος Φραγκιουδάκης, Λάζος Μαντικός, Ντέμυ Ντάβαρη, Βασίλης Γιαννούλης, Δώρα Γεωργιάδη, Αντώνης Διαμαντάκης, Βάσια Ηλιοπούλου

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: