Απόπειρα βιασμού περιέγραφε σε βιβλίο του ο Βασίλης Παπαθεοδώρου

Μια σκηνή απόπειρας βιασμού με χυδαία φρασεολογία υπάρχει σε βιβλίο του Βασίλη Παπαθεοδώρου, το οποίο απευθύνεται σε ανήλικους.

Το Star αποκάλυψε ότι το βιβλίο έχει αποσυρθεί από όλα τα βιβλιοπωλεία μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης για τη σύλληψη του βραβευμένου συγγραφέα. Βρέθηκε πάντως ένα αντίτυπο από το έργο που εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2018 και έχει βραβευτεί.

Στο τρίτο κεφάλαιο υπάρχει μια σκηνή απόπειρας βιασμού μεταξύ εφήβων.

«Για να την εξευμενίσω έγινα πιεστικός. Άρχισα να βάζω το χέρι μου, μέσα από την μπλούζα της και μέσα στο παντελόνι της και μέσα στην κιλότα της και, όχι πως δεν το είχα ξανακάνει βέβαια αλλά αυτή μου έλεγε να σταματήσω γιατί δεν ήθελε, υπέθεσα πως θα είχε ξενερώσει με την όλη φάση και τ΄ αστέρια που της τα πρόσβαλα, μάλλον κι εγώ δεν σταματούσα, παρά μόνο γινόμουν πιο πιεστικός και κόλλαγα πάνω της. Με έσπρωξε, έπεσα από το κρεβάτι».

Στη συνέχεια ο πρωταγωνιστής αναρωτιέται αν αυτό που έκανε ήταν τόσο φοβερό. «Αυτό έγινε μόνο. Τέτοια γίνονται μεταξύ ζευγαριών. Τόσο φοβερό ήταν πια; Μα τι της έκανα;»

Στο βιβλίο χρησιμοποιεί ο συγγραφέας χυδαίες λέξεις και υπάρχουν αναφορές σε πορνογραφικό υλικό. «Ενώ ήθελα να το κάνουμε, ήμουν με το ….στο χέρι. Στην κυριολεξία, δηλαδή, αφού έβλεπα συνέχεια στο youporn».

Στο απολογητικό του υπόμνημα μετά τη σύλληψη για την κατοχή υλικού παιδικής π ορνογραφίας ο Παπαθεοδώρου είχε πει ότι κατέβαζε υλικό από το Διαδίκτυο για να υποστηρίξει τη συγγραφή των βιβλίων του.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: