Από σήμερα η Πάτρα έχει το δικό της Open Mall!

Παρουσίαση του Προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλη Κορκίδη εγκαινίαστηκε το πρωί το Open Mall της Πάτρας. Στο εγχείρημα συμμετέχουν 129 εμπορικές επιχειρήσεις του κέντρου, που θα προσπαθήσουν να προσελκύσουν τους καταναλωτές, με διάφορα δέλεαρ και προσφορές.

Το Ανοικτό Μall περικλείεται από τις οδούς Ζαΐμη. Αλ.Υψηλάντου, Τσαμαδού και Αγίου Ανδρέου. Στις βασικές εισόδους όπως και στα 129 καταστήματα θα υπάρχει ειδική σήμανση.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο κ. Κορκίδης μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Καταναλωτή Αντώνη Παπαδεράκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Γιώργο Αγγελόπουλο, τον πρόεδρο του Επιμελητήριου Αχαίας Πλάτωνα Μαρλαφέκα, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Γιώργο Ρώρο, τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕΣΝΑ Παναγιώτη Σκέντζο και τον Oμοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος Ηλία Παυλίδη.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν καταστήματα του Patras Open Mall.

Επίσης εγκαινιάστηκε το κέντρο λειτουργίας του PatrasOpenMall στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών όπως και η υποδομή πρόσβασης ΑΜΕΑ (Πλατφόρμα μεταφοράς ΑΜΕΑ, Ανελκυστήρας).

Η κεντρική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών.

xespao.gr-topika

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: