ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σύμπτωση: Βρήκε τον σωσία του μέσα σε αεροπλάνο! (ΦΩΤΟ)

Εναν άνθρωπο με τον οποίο έμοιαζε σαν δυο σταγόνες νερό συνάντησε ένας γεννειοφόρος άνδρας στη διάρκεια μιας πτήσης, ενώ οι συμπτώσεις δεν τελείωσαν εκεί…

Ένας από τους δύο άνδρες, ο Νιλ Τόμας Ντάγκλας, φωτογράφος από τη Γλασκόβη, μίλησε στην Independent για το πόσο παράξενα αισθάνθηκε όταν αντίκρισε τον σωσία του να κάθεται στη θέση του στο αεροπλάνο που πραγματοποιούσε την πτήση Στάνστεντ – Γκάλγουεϊ.

Ο ίδιος αφηγήθηκε πώς όταν επιβιβάστηκε στην πτήση «υπήρχε ένας τύπος που καθόταν ήδη στη θέση μου. Όταν ο τύπος με κοίταξε, σκέφτηκα: «Μοιάζει με εμένα». Γελάσαμε πολύ -όλοι γύρω μας γέλασαν, βγάλαμε και μία selfie και αυτό ήταν».

Οι συμπτώσεις, όμως, δεν τελείωσαν εκεί καθώς οι δύο άνδρες έκαναν check in στο ίδιο ξενοδοχείο, ενώ αργότερα το ίδιο βράδυ όταν ο Ντάγκλας πήγε να πιεί ποτό σε μία παμπ, συνάντησε και πάλι τον σωσία του.

«Πολύ παράξενο» είπε ο Ντάγκλας, προσθέτοντας ότι γέλασαν και ήπιαν μια μπύρα.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Twitter από μια γυναίκα ονόματι Lee Beatie και αμέσως έκανε τον γύρο του διαδικτύου. «Ο άνδρας στα δεξιά είναι ο άνδρας της φίλης μου. Ο άλλος στα αριστερά είναι ένας ΑΓΝΩΣΤΟΣ άνδρας που γνώρισε σε μια πτήση χθες το βράδυ», γράφει στη λεζάντα η Beattie από το Λονδίνο.

 

typosthes.gr-Paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: