Απίστευτη περιπέτεια για τη Σαμπρίνα σε ινστιτούτο ομορφιάς

Απίστευτη περιπέτεια για τη Σαμπρίνα σε  ινστιτούτο ομορφιάς
Η γνωστή τραγουδίστρια Σαμπρίνα είχε μια απρόβλεπτη περιπέτεια την ώρα που βρισκόταν ολογuμνη μέσα στο σολάριουμ ινστιτούτου ομορφιάς στην Καλλιθέα.

Κάποια στιγμή που άνοιξε τα μάτια της, τότε είδε έντρομη στο κάτω μέρος του κουβούκλιου ένα χέρι να κρατά κινητό τηλέφωνο και να την κινηματογραφεί. Έξαλλη βγήκε από το μηχάνημα και άρπαξε τον άνδρα, βάζοντάς του τις φωνές, ενώ παράλληλα του πήρε το κινητό.

Μάλιστα πρηροφορίες αναφέρουν ότι είναι ειδικός φρουρός.

Η τραγουδίστρια ξέσπασε έντρομη σε φωνές. Ο άνθρωπος που τραβούσε τις φωτογραφίες, δέχτηκε την επίθεση της γνωστής τραγουδίστριας, η οποία του πήρε το κινητό τηλέφωνο.

Ο άντρας αφού δεν κατάφερε να ηρεμήσει την έξαλλη πια τραγουδίστρια, το έβαλε στα πόδια αφήνοντας στα χέρια της Σαμπρίνας το κινητό του τηλέφωνο με το αποδεικτικό υλικό.

Η τραγουδίστρια τον καταδίωξε αλλά τελικά κατάφερε να διαφύγει.

Πλέον αναζητείτε από τους αστυνομικούς, καθώς η Σαμπρίνα κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

Λίγη ώρα αργότερα, η Σαμπρίνα έσπευσε στο Α.Τ Καλλιθέας, όπου παρέδωσε το κινητό του ειδικού φρουρού και στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση εναντίον του. Με έκπληξή τους οι αστυνομικού του τμήματος, θα συνειδητοποιούσαν ότι ο αριθμός τηλεφώνου ανήκει σε συνάδελφό τους, ο οποίος αναζητήθηκε να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου, αλλά δεν εντοπίστηκε στο σπίτι του,ώστε οι έρευνες να συνεχίζονται.

Πηγή: newsbook

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: