Απίστευτη καταγγελία από τον Κ.Σαρρημαυρογένη: Ο Μπάμπης ήξερε από πριν τις συνταγές

Απίστευτη καταγγελία από τον Κ.Σαρρημαυρογένη: Ο Μπάμπης ήξερε από πριν τις συνταγές

O Άγγελος Κάρδαρης μίλησε στην «Μεσημεριανή Μελέτη» για τον Κωσνταντίνο Σαρρημαυρογένη και τον αποκάλεσε τρελό, ενώ είπε τα καλύτερα για τον Γιάννη Λουκάκο..

Ο Κωνσταντίνος δεν το άφησε ασχολίαστο και μέσα από το προφίλ του στο έδωσε μια πολύ χαρακτηριστική απάντηση στον πρώην συμπαίχτη του, ενώ κατήγγειλε και πράγματα για την παραγωγή του παιχνιδιού και το πόσο μεροληπτούσαν υπέρ του Μπάμπη…


«Σήμερα γέλασα πολύ με τον Κάρδαρη…με πήρε τηλέφωνο ο μου και μου λέει άνοιξε την τηλεόραση μιλάει ο Κάρδαρης για εσένα……αρεεε άγγελε εγώ έλεγα συνέχεια στο σπίτι για τα στησίματα των κριτών???το σλόγκαν που έβγαλες μαζί με τον Μπακόπουλο για το σπρώξιμο το θυμάσαι???κάθε μέρα το κάνατε στα στούντιο και κοροϊδεύατε τους κριτές και την παραγωγή …τώρα έγινε πρότυπο ο Λουκάκος για εσένα??? και τον Μπάμπη εγώ τον κάρφωσα στον σκηνοθέτη και τον αρχισυντάκτη ότι έχει κρυφά τηλέφωνο στο σπίτι και του έλεγαν τις συνταγές από έξω….και ήξερε πάντα σε τι θα διαγωνιστούμε την επόμενη ημέρα??? εγώ τον κάρφωσα ξέχασες???? και ξέρεις ότι γνωρίζω και άλλα πολλά……..και έγινα και τρελός τώρα????χαχαχαχ με τέτοια άτομα διπρόσωπα καλύτερα αποστασιοποιημένος γιατί θα με λερώσετε….. εγώ δεν έχω μαγαζί και τους τηλεθεατές δεν θα τους εκμεταλλευτώ ποτέ για να κάνω άντε αγόρι μου στο καλό και να μας γράφεις…..άλλα έλεγες μέσα Άγγελε και τώρα που έκανες μαγαζί τους γλύφεις και τους φωνάζεις στο μαγαζί σου για διαφήμιση ….λυπάμαι εγώ θα λέω πάντα την αλήθεια…..συμφέρον δεν έχω κανένα….έχω την δουλειά μου και δεν γλύφω κανέναν…….και ούτε καριέρα στην τηλεόραση θέλω να κάνω…θα λέω την αλήθεια γιατί σέβομαι την αγάπη του κόσμου….και σε όποιον αρέσει……»

Απίστευτη καταγγελία από τον Κ.Σαρρημαυρογένη: Ο Μπάμπης ήξερε από πριν τις συνταγές

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: