Απάτη με βιντεοκλήση από Γερμανία σε βάρος εμπόρου από τη Λάρισα

Σίγουρος ότι δεν θα εντοπιστεί φαίνεται πως ήταν ένας Έλληνας απατεώνας ο οποίος επικοινώνησε με έναν έμπορο φρούτων από τη Λάρισα μέσω τηλεφωνικού αριθμού της Γερμανίας και του ζήτησε να συνεργαστούν, αλλά τον εξαπάτησε και έβαλε στο χέρι 21 τόνους ακτινίδια χωρίς να τα πληρώσει.

Ο δράστης δεν δίστασε να επικοινωνεί με τον ανυποψίαστο έμπορο ακόμη και με… βιντεοκλήσεις, για να τον πείσει ότι είναι φερέγγυος ιδιοκτήτης εταιρείας που εδρεύει στο Ντίσελντορφ! Στις επικοινωνίες τους συμφώνησαν στην πώληση των προϊόντων του φρουτέμπορου και, στις 23 Μαρτίου, έφτασε στην εταιρεία του μια νταλίκα με Πολωνό οδηγό και πολωνικές πινακίδες κυκλοφορίας για να τα παραλάβει.

Ο οδηγός παρέλαβε 21 τόνους ακτινιδίων, τα οποία φέρεται να παρέδωσε στην εταιρεία του Ντίσελντορφ στις 27 Μαρτίου. Όμως, ο υποτιθέμενος ιδιοκτήτης της εταιρείας δεν κατέβαλε ποτέ το αντίτιμο που υπερβαίνει τα 29.000 ευρώ και διέκοψε κάθε επικοινωνία με τον έμπορο, ο οποίος κατέφυγε στην Ασφάλεια Λάρισας και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: