Απαράδεκτο…«Δεν παρακολουθούνται οι κάμερες στον Κορυδαλλό»

Απαράδεκτο...«Δεν παρακολουθούνται οι κάμερες στον Κορυδαλλό»

Δεν υπάρχει επιχειρησιακό κέντρο που να παρακολουθεί τις κάμερες στον Κορυδαλλό δήλωσε ο πρόεδρος των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων του Καταστήματος με αφορμή την αποκαλυπτική φωτογραφία και το ρεπορτάζ της «Καθημερινής» για μεταφορά και διακίνηση όπλων και ναρκωτικών στις φυλακές Κορυδαλλού.
Όπως τόνισε ο Μάριος Οικονομάκης, το Δικαιοσύνης έχει ενημερωθεί για τα κενά ασφαλείας στον Κορυδαλλό, ενώ επεσήμανε πως δεν υπάρχει επιχειρησιακό κέντρο που να παρακολουθεί τις κάμερες στις φυλακές αναγνωρίζοντας ότι είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν κι άλλα βίντεο και φωτογραφίες, που απλώς αποθηκεύονται στο σύστημα καθώς δεν παρακολουθούνται οι κάμερες.
«Μόνο μια πύλη στην είσοδο του καταστήματος όπως των τραπεζών εγκατέστησαν. Φωνάζουμε για προσλήψεις πριν το μνημόνιο και πριν την τρόικα» τόνισε.
Να σημειωθεί, ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης διέταξε πειθαρχική έρευνα για τις φυλακές Κορυδαλλού, με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας που έδειχνε κρατουμένους να βγαίνουν όποτε θέλουν από τα κελιά τους για να παραλάβουν οπλισμό και ναρκωτικά που πετούσαν συνεργάτες τους στον προαύλιο χώρο.

Απαράδεκτο...«Δεν παρακολουθούνται οι κάμερες στον Κορυδαλλό»

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: