Απάντηση στους Τούρκους με βολές και «πέταγμα» στον αέρα απο τους Πεζοναύτες της «32 ΤΑΞΠ/Ν» (φώτο)

Απάντηση στην Τουρκική Απόβαση των Τούρκων Πεζοναυτών  στο κόλπο της Σμύρνης την ώρα που σχεδόν όλες οι Μονάδες μας  εμπλέκονται με τα «Hot-Spots»,έδωσε με τον καλύτερο τρόπο η Χρυσή Εφεδρεία του Γενικού Επιτελείου Στρατού που αποτελούν τις Μονάδες της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών (32 ΤΑΞΠ/Ν).

Βολές με όλα τα διαμετρήματα και όλα τα οπλομηχανήματα , νυχτερινές ασκήσεις και πορείες αλλά και εντατική εκπαίδευση στον Ορεινό με δεκάδες καταρριχήσεις απο το πύργο καταρρίχησης κατά την διάρκεια του καυτού 4ημερου και εν μέσω Κρίσεων    Ανωτάτων Αξιωματικών και του Στρατού Ξηράς !

Επιβεβαιώνονται έτσι οι πληροφορίες μας  που μας εμπιστεύτηκε  Ανώτατος Επιτελής του ΓΕΣ οτι οι Ασκήσεις και οι βολές θα συνεχιστούν χωρίς να επηρεαστούν απο τις Εργασίες  κατασκευής των λεγόμενων (Hot-SPot )τρομάρα  μας !

Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά οτι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι μακράν ότι καλύτερο έχουμε σε αυτήν εδώ τη χώρα και μακάρι να έχει έρθει η ώρα να το εκτιμήσουμε δεόντως και να μην τους απαξιώνουμε !

Από 29 Φεβρουαρίου έως 03 Μαρτίου 2016, διεξήχθη τετραήμερο επιχειρησιακής εκπαίδευσης από τις Μονάδες της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών (32 ΤΑΞΠ/Ν). (φώτο)

Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες περιέλαβαν, μεταξύ των άλλων, βολές οπλοβομβίδων, βομβιδοβόλων, πολυβόλων και όλμων, καθώς και εκπαίδευση στον πύργο καταρρίχησης και στις εκρηκτικές ύλες.



Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: