Ανέβασε στα social φωτογραφία με φαγητό που πήρε σε μαγαζί και κατέληξε με λογαριασμό… 60.000 δολαρίων

Μια γυναίκα επισκέφθηκε εστιατόριο και δημοσίευσε στα social media φωτογραφία με το φαγητό που παράγγειλε, ωστόσο τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή και σε λίγη ώρα βρέθηκε υπέρογκα χρεωμένη με τον λογαριασμό να δείχνει 60.000 δολάρια.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε στην Κίνα, όπου σύμφωνα με την New York η γυναίκα που ονομάζεται Wang έτρωγε με μια φίλη της.

Εκεί, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια εικόνα με το γεύμα της, αλλά δεν παρατήρησε ότι φαινόταν ο κωδικός QR του τραπεζιού, με τον οποίο οι θαμώνες πληρώνουν στο τέλος. Έτσι, επιτίδειοι κατέβασαν την φωτογραφία, σκάναραν τον κωδικό και έκαναν σωρηδόν παραγγελίες.

Μέσα σε λίγη ώρα χρεώθηκε με 2.580 παραγγελίες για καλαμάρια, 1.850 για το πιάτο που ονομάζεται «αίμα πάπιας» και 9.990 μερίδες με πάστα γαρίδας.

Σύντομα κατάλαβε τι είχε συμβεί και διέγραψε την εικόνα, ωστόσο οι παραγγελίες δεν σταμάτησαν. Ευτυχώς, οι υπεύθυνοι αντιλήφθηκαν το λάθος και έβαλαν τις γυναίκες σε νέο τραπέζι, για να μπορούν να ξεχωρίσουν τις αληθινές παραγγελίες.

Όμως τα αιτήματα συνέχισαν επίμονα. Έτσι, οι υπεύθυνοι κατήργησαν τον συγκεκριμένο QR κωδικό και άλλαξαν θέση στους υπόλοιπους, τοποθετώντας τους σε απόσταση από τα τραπέζια, προκειμένου να μην συμβεί αντίστοιχο λάθος με άλλο πελάτη.

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙλογαριασμοςφαγητοφωτογραφια

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: