Ανέλαβαν καθήκοντα οι νέες Πρυτανικές αρχές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση ανάληψης καθηκόντων των νέων Πρυτανικών Αρχών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στην κατάμεστη από πανεπιστημιακούς Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία της προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ενώ το «παρών» έδωσαν και διάφορα μέλη της κυβέρνησης.

Μεταξύ άλλων ξεχώρισαν οι Χρήστος Σταϊκούρας, Κωστής Χατζηδάκης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Κυριάκος Πιερρακάκης και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Χρήστος Σταϊκούρας και Κωστής Χατζηδάκης
Όλγα Κεφαλογιάννη
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

Ο Πρύτανης του Ε.Κ.Π.Α., καθηγητής κ. Γεράσιμος Σιάσος, απηύθυνε την κεντρική ομιλία. Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Διοίκησης, καθηγητή Νικόλαο Θωμαΐδη και τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, καθηγητή Σπύρο Βλαχόπουλο, καθηγητή Δημήτριο Καινούργιο, καθηγήτρια Αθανασία Σμυρνιώτου και καθηγητή Αχιλλέα Χαλδαιάκη.

Ο Πρύτανης του Ε.Κ.Π.Α., καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος

Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο της ιστορικής πορείας του Ε.Κ.Π.Α. και ακολούθησε σύντομο μουσικό πρόγραμμα από φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α.

Ακολουθούν φωτογραφίες:

ΕΛΛΑΔΑΠανεπιστημιο Αθηνων
Μοιράσου το άρθρο
Print

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: