Ανείπωτη τραγωδία στην Κομοτηνή: Βρέθηκε νεκρός στρατιώτης μέσα σε αυτοκίνητο! Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι του

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 34χρονο επαγγελματία οπλίτη στην . Ο άτυχος στρατιωτικός που επέβαινε στο όχημά του διέσχιζε το μεσημέρι της Τρίτης 31 Ιανουαρίου την οδό Λεωφόρο Ηρώων. Την ώρα που έφτασε στη διασταύρωση με την οδό Εγνατίας ο οδηγός υπέστη, πιθανόν έμφραγμα, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο βγήκε από την πορεία του και βρέθηκε πάνω στο πεζοδρόμιο στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Ηρώων.

Την πορεία του οχήματος σταμάτησαν δέντρα που υπάρχουν πάνω στο πεζοδρόμιο. Άμεσα έγινε η μεταφορά του στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, αλλά ήταν πλέον αργά για τον άτυχο στρατιωτικό, που άφησε την τελευταία του πνοή με τόσο αιφνίδιο τρόπο. Ο 34χρονος που είχε καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, υπηρετούσε ως επαγγελματίας οπλίτης σε στρατιωτική μονάδα της Κομοτηνής και εργάζονταν ως μάγειρας στη στρατιωτική λέσχη Κομοτηνής.

Η γυναίκα του, που έμαθε πρώτη το θλιβερό μαντάτο, ανέλαβε με άλλους συγγενείς να ενημερώσουν αργά χθες το απόγευμα τους γονείς του στρατιωτικού που ζουν σε άλλη πόλη.

Πηγή: xronos.gr

youweekly.gr-Koinwnia

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: