Ανατριχιαστική αποκάλυψη για τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη: Τον είχαν δέσει σε…

Συνεχίστηκε σήμερα από τις 9 το πρωί η ακροαματική διαδικασία για την παράβαση καθήκοντος του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων και της καθηγήτριας, υπεύθυνης για την Εστία, καθώς και για την ηθική αυτουργία σε παραβίαση καθήκοντος, για την οποία κατηγορείται ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σήμερα, εξετάστηκαν ο συγκάτοικος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ένας σπουδαστής που φοίτησε στην Γαλακτοκομική Σχολή, την ίδια περίοδο με τον 20χρονο, καθώς και η υπεύθυνη της εταιρείας, που είχε αναλάβει την φύλαξη της Σχολής.

Ο συγκάτοικος του Βαγγέλη Γιακουμάκη είπε, πως ο ίδιος δεν είχε αντιληφθεί περιστατικό βίας σε βάρος του 20χρονου και πως άλλοι σπουδαστές του είχαν πει, ότι τις ημέρες των εκλογών του Ιανουαρίου 2015, κάποιοι Κρητικοί δημιούργησαν δύο φορές πρόβλημα στον άτυχο νέο. Στις ερωτήσεις της Έδρας, αλλά και του συνηγόρου υπεράσπισης του διευθυντή, Αλέξη Κούγια, ο μάρτυρας είπε, πως ο Βαγγέλης ποτέ δεν του μίλησε για τον λόγο που άλλαξε δωμάτιο, τον Μάρτιο του 2014, ενώ όπως ανέφερε, ήταν κλειστός στον εαυτό του.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news, ο ένας εκ των δύο συμφοιτών ανέφερε πως «ακουσα ότι είχαν δέσει τον Βαγγέλη σε μία καρέκλα όμως οι φήμες λένε ότι το ήθελε». Ο ίδιος μάρτυρας υποστήριξε, πως άκουσαν ότι ένας απο την παρέα των «σκληρών Κρητικών» χρησιμοποίησε τον πατέρα του ο οποίος ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης, να πάρει τηλέφωνο για να μην τιμωρηθεί η παρέα των Κρητικών για ζημιές που είχε προκαλέσει στη σχολή.

Πηγή:

youweekly.gr-Koinwnia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: