Ανατρεπόμενο φορτηγό BMC με γερανό στο Δήμο Αποκορώνου Κρήτης

Πρόσφατα ο Δήμος Αποκορώνου στην Κρήτη, προμηθεύτηκε ένα ανατρεπόμενο φορτηγό BMC 2032L με γερανό, ειδικά διασκευασμένο για συλλογή και εναπόθεση υλικών

Τα  φορτηγά BMC,  εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Έχοντας κατασκευάσει πάνω από 300.000 οχήματα στο εργοστάσιο των 250.000 τ.μ. στην Σμύρνη, η BMC αποτελεί  έναν από τους  μεγαλύτερους κατασκευαστές φορτηγών.

Τα νέα φορτηγά της BMC προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, μέγιστη αποδοτικότητα στην γραμμή κίνησης, προσιτά ανταλλακτικά, βελτιστοποιημένα διαστήματα συντήρησης και συνολικά χαμηλό κόστος λειτουργίας, πλεονεκτήματα που τα καθιστούν ιδανικά για στόλους σε δημόσιους οργανισμούς, Δήμους και Περιφέρειες.

Με σύγχρονο σχεδιασμό εξωτερικά, αλλά και στο εσωτερικό τους, ο επαγγελματίας οδηγός που θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός BMC, θα εκτιμήσει δεόντως την καλή εργονομία της καμπίνας και την άνετη οδήγηση, ειδικά στα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Με σύγχρονο σχεδιασμό στην κονσόλα, οθόνη TFT, Bluetooth, μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, πολυλειτουργικό τιμόνι και ειδικά σχεδιασμένο εσωτερικό φωτισμό, το BMC δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα φορτηγά του ανταγωνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα φορτηγά  της BMC, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο  2310 751770, καθώς και στο info@njtgroup.gr

 

Ανατρεπόμενο φορτηγό BMC με γερανό στο Δήμο Αποκορώνου Κρήτης gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: