Αν μαγειρεύετε μύδια και στρείδια, αυτό το μυστικό θα το βρείτε εξαίσιο

Όσο καλός κι αν είσαι, δεν μπορείς αναμφίβολα να τα ξέρεις όλα.

Γι’ αυτό και το περιοδικό Business Insider απευθύνθηκε σε επαγγελματίες για να μάθουμε μικρά μυστικά της τέχνης τους.

Και μιλώντας για θαλασσινά, ένας από τους εκλεκτότερους μεζέδες είναι τα μύδια και τα στρείδια.

Τι συμβουλεύουν οι σεφ; Να τα μουλιάζουμε σε μια λεκάνη με νερό με μερικές κουταλιές .

Κι αυτό γιατί τα μαλάκια θα ανοίξουν το όστρακό τους για να φάνε το αλεύρι, αποβάλλοντας έτσι άμμο και βρομιές που κρύβονται στο εσωτερικό τους.

Για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, τα αφήνουμε μέσα στο νερό για 30 λεπτά πριν τα μαγειρέψουμε…

syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: