«America’s Got Talent 2017»: Δείτε την κωφή τραγουδίστρια που κατέπληξε τα πλήθη [βίντεο]

Άφωνους άφησε κοινό και κριτές η 29χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μάντι Χάρβεϊ από τη Φλόριντα που εμφανίστηκε στις οντισιόν του «America’s Got Talent 2017» ερμηνεύοντας ένα τραγούδι που συνέθεσε η ίδια με τίτλο «Try».

Κωφή από την ηλικία των 18 ετών εξαιτίας μιας εκφυλιστικής νόσου των νεύρων στο σημείο των δύο αυτιών, η Μάντι, η οποία είχε χάρισμα στη φωνή από μικρή, χρειάστηκε να ξαναμάθει να τραγουδά χρησιμοποιώντας τη μυική της μνήμη, οπτικούς δέκτες και έχοντας εμπιστοσύνη στη φωνή της.

Εξηγώντας στους κριτές, με τη βοήθεια διερμηνέα της νοηματικής γλώσσας, την απώλεια της ακοής της, παραδέχθηκε πως για κάποιο χρονικό διάστημα τα παράτησε αλλά μετά αποφάσισε να ξαναδοκιμάσει χρησιμοποιώντας τη μυική της μνήμη και νιώθοντας τον παλμό της μουσικής με τα πόδια της. Για το λόγο αυτό προτιμά να μη φορά παπούτσια όταν τραγουδά.

Η 29χρονη μάγεψε τους πάντες με το τραγούδι της, με τον αυστηρό Σάιμον Κάουελ να της λέει πως «αυτό ήταν ένα από τα πιο καταπληκτικά πράγματα που έχω δει και ακούσει ποτέ». Αφού τη συνεχάρη της πρόσφερε το Golden Buzzer, δηλαδή το άριστα, το οποίο την πάει κατευθείαν στον τελικό.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: