Αλόνσο: «Εφικτός στόχος το βάθρο»

Αλόνσο: «Εφικτός στόχος το βάθρο»

Την άποψη ότι τη φετινή σεζόν μπορεί να ξεκινήσει τα γκραν πρι στην Ευρώπη από καλύτερη θέση από ότι την περσινή σεζόν εξέφρασε ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Ισπανός της σκουντερία τόνισε πως αυτό είναι εφικτό, δεδομένου ότι η F138 είναι καλύτερο μονοθέσιο.

Ακόμη, αναφέρθηκε στη , για την οποία δήλωσε πως ο ρυθμός της δεν είναι τόσο εντυπωσιακός, όσο άλλες χρονιές.

«Αν έχουμε ένα σαββατοκύριακο το οποίο θα διεξαχθεί υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έχουμε την ευκαιρία να πλασαριστούμε σε μία καλή θέση στις κατατακτήριες δοκιμές και να πάρουμε αρκετούς βαθμούς.

Πέρυσι, στην και στο Μπαχρέιν τερματίσαμε στην ένατη και έβδομη θέση, φέτος είναι εύκολο να τερματίσουμε πιο ψηλά. Αν ξεκινήσουμε τα ευρωπαϊκά γκραν πρι έχοντας τρία βάθρα αυτό θα είναι πολύ καλό. Ο στόχος μας είναι να είμαστε σε καλύτερη θέση από πέρυσι», ήταν τα λόγια του Ισπανού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Δεν νομίζω ότι η Red Bull είναι τόσο εντυπωσιακή φέτος. Στη Μαλαισία είχαν θέματα με τη φθορά των ελαστικών και η Mercedes ήταν πολύ κοντά τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με αυτά τα δεδομένα νομίζω ότι το βάθρο είναι ένας εφικτός στόχος».

Ο Αλόνσο το 2012 μετά τα πρώτα τέσσερα γκραν πρι (Αυστραλία 5ος, Μαλαισία 1ος, Κίνα 9ος, Μπαχρέιν 7ος) βρίσκονταν στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος.

Αλόνσο: «Εφικτός στόχος το βάθρο» Αλόνσο: «Εφικτός στόχος το βάθρο»

Αλόνσο: «Εφικτός στόχος το βάθρο»

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: