Αγρίνιο: Οδηγοί ταξί βρήκαν πορτοφόλι με 3.500 ευρώ και το παρέδωσαν

Το ποσό των 3.500 ευρώ, το οποίο προοριζόταν για πληρωμή επιταγής, έχασε ανήμερα του Πάσχα ένας 36χρονος επιχειρηματίας από το Αγρίνιο.

Στιγμές αγωνίας έζησε την Κυριακή του Πάσχα ο 36χρονος Αγρινιώτης διαπιστώνοντας πως έχασε το πορτοφόλι του, μέσα στο οποίο είχε 3.500 ευρώ για να πληρώσει μια επιταγή. Ευτυχώς, για καλή του τύχη, λίγο αργότερα το ποσό επέστρεψε σε εκείνον.

Ο 36χρονος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των πωλήσεων κάρβουνου και καυσόξυλων κινούνταν στην κεντρική πλατεία Δημοκρατίας, όταν αντιλήφθηκε ότι του είχε πέσει το πορτοφόλι.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, γύρω στις 9, τον επισκέφθηκαν δύο οδηγοί ταξί, οι οποίοι είχαν εντοπίσει το πορτοφόλι και του το επέστρεψαν χωρίς κανένα δισταγμό, παρά το μεγάλο ποσό που περιείχε.

«Το χάσαμε στην κεντρική πλατεία στο παγκάκι έξω από γνωστό κατάστημα. Και αυτοί οι άνθρωποι είναι ταξιτζήδες, επαγγελματίες στο μεροκάματο καθημερινά και δεν σκέφτηκαν καθόλου να το κρατήσουν», γράφει χαρακτηριστικά ο κάτοχος του πορτοφολιού, που επικοινώνησε με το agriniopress, θέλοντας να πει ευχαριστώ και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του.

Διαβάστε ακόμη: Χριστιανός ορθόδοξος Αμερικανός τραγουδιστής προσεύχεται για τον κορωνοϊό – Έχει βραβευτεί με 5 ΕΜΜΥ

 

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: