Αγρίνιο: Διέρρηξαν Δημαρχείο και «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο

Το «σήκωσαν» στα χέρια και έφυγαν από την κύρια είσοδο, χωρίς να τους πάρει είδηση κάποιος αφού εκείνη την ώρα όλοι βρίσκονταν γύρω από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Άδικο κόπο έκαναν οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου στην περιοχή Άγιος Βλάσιος της δημοτικής ενότητας Παρακαμπυλίων στον δήμο Αγρινίου και άρπαξαν ανενόχλητοι το χρηματοκιβώτιο.

Οι εισβολείς έβγαλαν από τη θέση του ένα ολόκληρο παράθυρο του κτιρίου, από το οποίο τρύπωσαν στο εσωτερικό του. Προφανώς, γνώριζαν την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου και πίστευαν ότι μέσα θα υπήρχαν χρήματα κι έτσι το «σήκωσαν» στα χέρια και έφυγαν από την κύρια είσοδο, χωρίς να τους πάρει είδηση κάποιος αφού εκείνη την ώρα όλοι βρίσκονταν γύρω από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Ωστόσο, το ρεβεγιόν που οραματίζονταν οι δράστες δεν έγινε ποτέ, αφού το χρηματοκιβώτιο ήταν εντελώς άδειο! Ένας δημοτικός υπάλληλος που πέρασε το πρωί των Χριστουγέννων από το κτίριο διαπίστωσε την κλοπή και ενημέρωσε τον κοινοτάρχη και την Αστυνομία, η οποία ερευνά για να εντοπίσει τους διαρρήκτες.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: