Αγόρασε Lamborghini Sterrato και την πήγε βόλτα στα …χωράφια

Αγόρασε την Lamborghini και κατευθείαν πήγε στο βουνό να “οργώσει” στο χώμα. Φυσικά τα κατέγραψε όλα σε βίντεο και έγινε διάσημος.

Τον Δεκέμβριο του 2022 η Lamborghini παρουσίασε για πρώτη φορά την Sterrato. Μία off-road έκδοση της Huracan η οποία μάλιστα αποτελεί και το τελευταίο μοντέλο στην ιστορία της φίρμας που κινείται αποκλειστικά με κινητήρα εσωτερικής καύσης χωρίς ίχνος ηλεκτρισμού.

Η Huracan Sterrato έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 44χλστ. από την απλή έκδοση και αναζητά τις χωμάτινες διαδρομές. Είναι προετοιμασμένη κατάλληλα έχοντας στο κάτω μέρος του αμαξώματος προστασία από αλουμίνιο, ενισχυμένα μαρσπιέ αλλά και ελαστικά runflat που ακόμα και χωρίς αέρα μπορούν να διανύσουν 80χλμ. Τα επιπλέον φώτα στον προφυλακτήρα είναι για τις νυχτερινές εξερευνήσεις, ενώ το μοντέλο εφοδιάζεται και με το mode «Rally» που βοηθάει στις καταστάσεις χαμηλής πρόσφυσης. Το κινητήριο σύνολο είναι ο V12 5.2λτ. απόδοσης 610 ίππων και 565 Nm ροπής. Σύμφωνα με την εταιρία το 0-100 έρχεται σε 3.4 δευτ. ενώ η τελική περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 260χλμ./ώρα.

Είμαστε σίγουροι πως από τις 1.499 Huracan Sterrato που θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους, ελάχιστοι (ή ίσως και κανείς), δεν θα την οδηγήσει σε off road διαδρομές. Οι περισσότεροι θα την προσθέσουν στη συλλογή τους και ίσως την οδηγήσουν σε μερικά events. Εδώ έρχεται να ξεχωρίσει ένας ιδιοκτήτης, ο οποίος αγόρασε το εντυπωσιακό μοντέλο και με μόλις 150χλμ. διανυθέντα, την πήγε κατευθείαν σε χωμάτινες διαδρομές, την πέρασε μέσα από λίμνες νερού και γενικότερα δεν την λυπήθηκε καθόλου.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε

Mέσα σε 10 λεπτά τον δείχνει να αγοράζει το μοντέλο από την αντιπροσωπεία και απευθείας να το «ταλαιπωρεί» λίγο αργότερα. Τελικά μάγκας ή ιερόσυλος;

 

 

 

 

 

 

 

Αγόρασε Lamborghini Sterrato και την πήγε βόλτα στα …χωράφια gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: