Αγάπησε το γuμνό σώμα σου! Έτσι θα νιώσεις πιο σέξυ από ποτέ

Από την Αλκίντα Ντόλετσι

Ένας μόνο τρόπος υπάρχει να νιώθεις όμορφη γuμνή. Να ανακαλύψεις τον ορισμό της αληθινής ομορφιάς και να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Εύκολο να το λες…

Όλα αρχίζουν με την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και την πεποίθηση ότι είμαστε τέλειες… ακριβώς έτσι όπως είμαστε. Αυτό είναι το σώμα σου και μέσα στην ίδια ημέρα κάποιοι μπορεί να το χαρακτηρίσουν παχύ, αδύνατο, αγύμναστο ή υπερβολικά γυμνασμένο, αδιάφορο ή διαφορετικό, ασύμμετρο… Κάποιοι μπορεί να σου πουν ότι θα σκότωναν γι’ αυτό και κάποιοι άλλοι ότι δεν θα έβγαιναν στην παραλία ποτέ έτσι. Δεν έχει σημασία τι λένε οι άλλοι. Αλλά μόνο εσύ. Αντί να ονειρεύεσαι το σώμα κάποιας άλλης, κοιτάξου στον καθρέφτη και εντόπισε τα θετικά του στοιχεία:
Να του λες κάθε μέρα πόσο το αγαπάς
Να το φροντίζεις σωστά
Να είσαι περήφανη γι’ αυτό που είσαι
Να περπατάς με το κεφάλι ψηλά

Επειδή όμως πολλές φορές χρειαζόμαστε μια ώθηση για να νιώσουμε λίγο καλύτερα μέσα σε αυτό, έχουμε μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να το αγαπήσεις ακόμα πιο εύκολα και να νιώθεις αυτό το καλοκαίρι η πιο ωραία στο νησί!
Αποτοξίνωση
Πιες άφθονο νερό και βάλε στην καθημερινότητά σου τροφές πλούσιες σε κάλιο, όπως μπανάνες, αβοκάντο και καρότα. Έτσι, θα κρατήσεις τα επίπεδα του νατρίου χαμηλά και δεν θα νιώθεις τυμπανισμό. «Όταν οι πελάτες μου αισθάνονται πρησμένοι, εγώ τους προτείνω να αραιώσουν σε ένα μπουκάλι νερό συμπυκνωμένο χυμό κράνμπερι και να το πίνουν κατά τη διάρκεια της μέρας», λέει η Kimberly Snyder, διατροφολόγος και συγγραφέας του βιβλίου «The Beauty Detox Foods». «Είναι ένα ισχυρό διουρητικό. Δοκίμασε χυμούς από πορτοκάλι, πεπόνι και νερό καρύδας».

Απόκτησε σοκολατένιο χρώμα
Το σοκολατένιο χρώμα σε κάνει να νιώθεις πιο σeξι και πιο όμορφη, αφού κρύβει ραγάδες, ουλές, σημάδια και, φυσικά, την κυτταρίτιδα. Εάν όμως δεν προλαβαίνεις να πάρεις χρώμα με ηλιοθεραπεία, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις προϊόντα self tanning, τα οποία θα σου δώσουν ηλιοκαμένη όψη σε λίγα μόλις λεπτά και είναι προτιμότερα από ένα έγκαυμα! Μην ξεχνάς ποτέ, μα ποτέ, την αντηλιακή σου προστασία. Το μελάνωμα δεν αστειεύεται…

Για να μην γυρνάνε…
Πόσες φορές μετά το ξύρισμα στο μπικίνι δεν έχεις αντικρίσει μικρά αντιαισθητικά σπυράκια ή ακόμα και τρίχες που έχουν γυρίσει προς τα μέσα; Η θυλακίτιδα είναι ένα πρόβλημα που συχνά λύνεται μόνο του αλλά μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ. Χρησιμοποίησε στο σημείο κάποια κρέμα κατά της ακμής για να αποφύγεις τη μόλυνση ή φτιάξε ένα διάλυμα με tea tree oil. Σε ένα μπουκαλάκι ρίξε λίγες σταγόνες από το αιθέριο έλαιο και γέμισε το υπόλοιπο μέρος με νερό. Ψέκασε τις προβληματικές περιοχές 3-4 φορές την μέρα.
Απολέπιση στη στιγμή
H απολέπιση είναι σημαντική για να αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σου. Όταν αυτό δεν γίνεται σωστά, τα νεκρά κύτταρα δεν φεύγουν με αποτέλεσμα το δέρμα σου να γίνεται θαμπό. Χρησιμοποίησε τις ειδικές βούρτσες και τα «θαυματουργά» scrub για να τονώσεις τη μικροκυκλοφορία και να προετοιμάσεις το δέρμα σου να δεχθεί τα προϊόντα φροντίδας.

Ενυδάτωση τώρα
Το καλοκαίρι το σώμα μας εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες και αφυδατώνεται από το θαλασσινό αλάτι. Μην ξεχνάς την κρέμα σώματος μετά το ντους και πιες τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα. Απαραίτητα είναι, καθημερινά, και τα φρούτα και οι σαλάτες.

ΤΙP
Το πιο ωραίο χαρακτηριστικό είναι η… αυτοπεποίθηση!

loading…

youweekly.gr-sexy

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: