Αυτό είναι το χρώμα που θα έχουν τα πιο κομψά φορέματα του φετινού καλοκαιριού

Είχαμε γράψει πριν από μερικές μέρες πως σύμφωνα με έρευνες ένα είναι το χρώμα που πρέπει να φοράμε μέσα στο σπίτι για να μας φτιάχνει η διάθεση και αυτό είναι το κίτρινο. Το χρώμα του ήλιου όμως δεν είναι μόνο χαρούμενο και αισιόδοξο, είναι και ultra stylish για το 2020.
Αυτό είναι το χρώμα που θα έχουν τα πιο κομψά φορέματα του φετινού καλοκαιριού
Γιατί μπορεί να μην είναι και τυπικά το χρώμα της σεζόν, αυτό σύμφωνα με την Pantone είναι το «Classic Blue», αλλά είναι ουσιαστικά και το βλέπουμε ήδη στα online shops που έχουν γεμίσει με καλοκαιρινά ρούχα και αξεσουάρ. Το κίτρινο χρώμα, λοιπόν, παίζει και θα συνεχίζει να παίζει, πολύ σημαντικό ρόλο από εδώ και μετά στην γκαρνταρόμπα μας. Αν το σκεφτείς δε πάνω σε ένα απλό, midi φόρεμα μόλις έχεις βρει «το κομμάτι-κλειδί» του φετινού καλοκαιριού.
Αυτό είναι το χρώμα που θα έχουν τα πιο κομψά φορέματα του φετινού καλοκαιριού
Photo credit: IMaxTree
Ένα απλό sundress στη φωτεινή απόχρωση του ήλιου είναι αυτό το ρούχο που θεωρείται must have αυτή τη στιγμή. Συνδυάζεται με καφέ αξεσουάρ, για πιο «ήσυχα», πρωινά looks αλλά και με μαύρα για edgy, βραδινές εμφανίσεις. Μπορείς φυσικά να το φορέσεις και με κόκκινα ή μπλε πέδιλα, κάνοντας color blocking, αλλά και με χρυσά αν θες να δώσεις μία νότα πολυτέλειας και λάμψης στο ρούχο σου αυτό. Το συγκεκριμένο χρώμα, από την πιο ανοιχτή μέχρι την πιο σκούρα εκδοχή του, κολακεύει τις ηλιοκαμένες επιδερμίδες -σαν και αυτές που προσδοκούμε να έχουμε όλες μας μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων- αλλά ταιριάζει τόσο σε ξανθές, όσο και σε καστανές. Το επόμενο φόρεμα, λοιπόν, που θα αγοράσεις δεν μας νοιάζει αν θα είναι επίσημο ή casual, σοφιστικέ ή τολμηρό… αρκεί να είναι κίτρινο.
 Έχεις «ξεχάσει» να περπατάς πάνω σε τακούνια; 4 tips που θα κάνουν πιο εύκολη την «επιστροφή» σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: